Ruskinja u suzama zbog gašenja Instagrama: To je moj život

Nju nije briga jer su tisuće ljudi umrli, uključujući i njene sugrađane. Njena najveća briga je to što neće moći objaviti fotografije hrane iz restorana, napisala je platforma Nexta na Twitteru.

Oni su podijelili video uplakane ruske influencerice koja se ne može pomirit s time da Instagram nije više dostupan u Rusiji.

Mislite li da mi je Instagram samo izvor zarade? To je za mene život. Zbog njega se budim i idem spavati, tu sam pet j*benih godina, poručila je Ruskinja kroz jecaje.

Upravo prolazi kroz prvu fazu tugovanja zbog zabrane korištenja Instagrama.

Iako nije prolila suze poput svoje kolegice, influencerica Liza Lukaševa također se požalila na zabranu korištenja Instagrama.

Voljela bih ostati u kontaktu s vama i stvarati sadržaj za vas. Pretplatite se na moj kanal na Telegramu i VKontakteu. Obećavam da ću s vama komunicirati na engleskom i izvještavati vas o svom životu. Hvala vam na svemu, poručila je.

Rusija blokirala Instagram

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • eh sad joj zarada s instagrama. više zaradi na OnlyFans-u, a koliko znam ima tamo profil.
    za 14.99$ možeš gledati sve do donjeg rublja, a za ispod toga treba keširati dodatno svaki video ili sliku.

  • ova bi ove naše INSTAGRAMUŠE sto se kočepere i naslikavaju, umisle da su neka čivija a ono krš teški. Njih 7 sjedi u Šentadi, sve skupa 20000 pratilja i misle da su neki svijetski čimbenik. Kad vidim da onakvi nešto reklamiraju za 20-50 KM necu taj proizvod više kupovati. To umislilo nekog Boga pa de na Rivu, de koktel, de restoran, de na joharinu a skijat niko ne zna haha haha Jebem ti sunce kalajisano, šentada i je zatvorila jer su se skupljali paćenici, džabalebarošice, partijska mladež i ostali probisvijeti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.