Rusi na internetu prodaju proizvode iz McDonald’sa za nevjerojatne iznose

Rusi preko interneta prodaju jela i dodatke iz McDonald’sa nakon što je kompanija najavila da napušta Rusiju.

Na ruskoj stranici za online prodaju Avito.ru mogu se pronaći brojni proizvodi iz McDonald’sa – od čitavog McMenua pa sve do umaka ili čak i šećera.

Prodajem rijetku ambalažu doručka iz McDonald’sa. Nevjerojatna ambalaža rolade zagrijat će vas uspomenama na davne dane, napisao je jedan oglašivač uz oglas koji je postavljen prije nekoliko sati. Cijena ambalaže je oko 5.000 rubalja (oko 66 KM).

Prodajem legendarni paket iz McDonald’sa, ovih više neće biti, zadnja je prilika da ga prodam po povoljnoj cijeni, napisao je drugi uz fotografiju McMenua koji prodaje po cijeni od 8.000 rubalja (oko 106 KM). Neki prodaju cheeseburgere, chickenburgere, Big Macove, nuggetse…

Bic Mac 2 kom, Cheeseburger 2 kom, Hamburger 2 kom, Chicken McNuggets 9 kom, umak od sira 2 kom. Proizvedeno 09.3.2022. Neotvoreni paket šaljem kurirskom službom. Još uvijek toplo, stoji uz jedan oglas. Cijena? 50.000 rubalja, odnosno oko 663 KM.

Vrećicu šećera iz McDonald’sa Rusi trenutno mogu kupiti po cijeni od 1.000 rubalja (oko 13 KM), pitu od višanja za 65 KM, a velika pakiranja poznatih umaka iz McDonald’sa za 10 KM.

Originalni McDonald’s hamburger. Kupljen u 12:45, račun uključen. Večeras ću ga pojesti, požuri, napisao je jedan Rus uz fotografiju hamburgera koji pokušava prodati po cijeni od 30.000 rubalja (oko 400 KM).

Inače, društvenim mrežama su se proširile snimke velikih gužvi koje su navodno nastale kad se proširila vijest da McDonald’s zatvara poslovnice u Rusiji, prenosi Index.

McDonald’s je u utorak objavio da privremeno zatvara svih 847 restorana u Rusiji kao odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu. Izvršni direktor Chris Kempczinski rekao je da će lanac pauzirati poslovanje u Rusiji, ali da će nastaviti plaćati svoje ruske zaposlenike, a neprofitna organizacija Ronald McDonald House Charities nastavit će s radom.

McDonald’s popustio nakon pritiska i kritika

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.