ROOF Season jedinstvena oaza zvuka

Mostarska oaza zvuka i plesna priča univerzalne party kulture „ROOF Season“, sprema se za novo izdanje ROOF//After Work Partija u Calamus Clubu.

Ovo impresivno klupsko mjesto ponovo će postati utvrda vrhunskog zvuka i pozitivne energije, koji će  se stopiti sa posebnim konceptualnim  vizuelnim ambijentom.  Za one koji su željni vrhunskog opuštanja, uživanja uz koktele i ukusne male zalogaje početak priče zakazan je za 17 sati.

Stoga zapišite u svoje kalendare 16. rujan  i dođite razmaziti svoje uši na četvrtom ROOF//After Work, koji će ugostiti Dj-a i producenta Fakira iz Novog Sada, jednog od osnivača underground klubske scene u Srbiji i regiji.

Pridružit će mu se vama dobro poznati domaćini Andrej Jelić aka No Government i Igor HDP.

S obzirom na line up zagarantirano je još jedno plesno iskustvo koje će vam se urezati u pamćenje.

Kada je u pitanju Željko Joahimstal, poznatiji kao Fakir bitno je naglasiti da je poznat po energičnim i dugotrajnim deep-tech house setovima, te da je jako poštovan  među mlađim i starijim kolegama zbog svog dugogodišnjeg iskustva i izuzetnog poznavanja glazbe. Fakir je rezitdent Exit festivala od njegovog samog početka gdje surađuje sa nekima od najvećih svjetskih imena., 2013. godine započinje serijal žurki pod nazivom WET DREAMS.

„Ovo izdanje „Roof Season“ klupskog projekta zatvorit će ljetnu plesnu sezonu i pripremiti vas za nove glazbene izazove koje pripremamo za jesen i zimu“, ističu organizatori.

Ulaznice u pretprodaji za događaj možete kupiti u Club-u Calamus/Mostar i Caffe bar Tecó/Mostar .

Komentiraj: