Ella Dvornik otkrila detalj zbog kojega je “pala” na Charlesa: “Svi su se rugali našoj vezi”

Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli sve i nema toga što bi smatrala tabu temom. Na društvenim mrežama otvoreno progovara o trudnoći, problemima u vezi, dijeli svoje misli i stavove, a odlučila je prepričati i jednu lijepu priču, javlja Slobodna Dalmacija.

Riječ je o večeri kada je upoznala ljubav svoga života i oca njene buduće bebe, Charlesa Pearcea. Dirljiva ispovijest mnoge je ‘takla’ u žicu, a emotivno priznanje rasplakalo je neke pratitelje, kako su i sami naveli u komentarima.

“Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojemu je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Kako se jedno pivo polako pretvaralo u tri, već smo se počeli povjeravati jedno drugome.

Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći”, napisala je Ella u objavi.

“Ugrabila sam njegov mobitel i počela snimati video. “Što to radiš?”, pitao me. “Snimam video našeg prvog susreta”, odgovorila sam. “I, što ćeš s time?”, pogledao me. “Pustit ćemo ga na našem vjenčanju”, odgovorila sam uz osmijeh.

Imala sam 22 godine, a on 37. Svi su se rugali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine kasnije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu. Ne možemo dočekati sva piva koja ćemo popiti zajedno u životu i pokazati svima videosnimke koje smo napravili u prethodnih 1400 dana”, završila je priču.

It all started with a beer. We sat in a bar , the only one where you could still smoke and we listened to some woman trying to sing. As beer became 3 beers we started opening up. We talked about our past and what we wanted from the future. I loved his British accent and he thought mine was funny. He treated me like a lady – even though I never really felt like one. There was something in the air and we both knew, that it won't be just one of those nights. I grabbed his phone and started recording a video -" what are you doing?" – he asked me -"im recording a video of us on our first date"- i said -"what are we going to do with it?" – he looked at me -" we will play it at our wedding"- i laughed. I was 22, he was 37. Everyone laughed when they saw us. They thought the age difference mattered, that we were just a fling. That we could not possibly understand eachother. But here we are today , 4 years later. Our own house, 2 pets, a baby on the way. We can't wait to have beers together for the rest of our lives and show everyone the videos we have been making for the past 1400 days 🙂 photo taken at Ultra Europe 2016 ❤️ #OpenYourWorld @Heineken_UK #ad

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Taman koda su godine bitne, još jedna indoktriniranost, sve nam je nametnuto škola, vjera, raznorazni obrasci ponašanja, a mi i ne razmišljamo svojom glavom nego prihvaćamo ono što su nam drugi nametnuli..život treba živjeti punim plućima i onako kako nam odgovara jer živi se samo jednom i sve jednom prođe…na samrti nitko nikad nije zažalio što npr nije više radio

Komentiraj: