Ronaldovu djecu tuku u Saudijskoj Arabiji

Cristiano Ronaldo i njegova obitelj još uvijek se navikavaju na život u Saudijskoj Arabiji, a Georgina se sada požalila kako njihovu djecu maltretiraju u školi.

Za španjolski Telemundo požalila da su njihova djeca u školi doživjela i fizičko nasilje.

Postoje trenuci u školi kada ih djeca udare, a oni se ne brane i ne opiru, rekla je Georgina pa zatim objasnila situaciju koja se nedavno dogodila.

Neki dan mi je jedno dijete došlo kući i počelo plakati. Pitala sam šta se dogodilo, a dobila sam odgovor: ‘Udarilo me dijete’. Rekla sam mu: ‘Zar ne znaš kako se obraniti?’, kazala je Georgina te dodala kako ne želi da joj djeca budu nasilna, ali da se moraju znati braniti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjećamo, Georgina je nedavno govorila i o privikavanju na život u Saudijskoj Arabiji, gdje Cristiano igra za Al-Nassr. Požalila se na novi dom jer su stropovi previsoki, tako da i sama promjena sijalice predstavlja problem. Pored toga, promjenu kulture smatra velikom, odnosno radikalnom, prenosi Klix.

Iako je postojala zabrinutost zbog zajedničkog života jer nisu vjenčani, Cristiano i Georgina ipak nemaju nikakvih problema.

Vlasti su nedavno počele ‘skretati pogled’ te više nisu stroge kao prije, no zakon se primjenjuje ako postoji problem ili zločin, rekli su nedavno odvjetnic za agenciju EFE, tako da slavni par nije u opasnosti.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.