Ronaldovi najbliži ponovno o dodjeli nagrade Modriću: “Ovo je smiješna i sramotna odluka”

Ronaldovi rođaci i prijatelji ne mogu prežaliti što je FIFA-ina nagrada The Best otišla u ruke Luki Modriću.

Cristiano Ronaldo nije se pojavio na dodijeli FIFA-inih nagrada u Londonu. On još uvijek šuti, ali pričaju njegovi najbliži. I rigaju tešku vatru u koordiniranom ritmu.

Ronaldova sestra Katia Aveiro oglasila se preko društvenih mreža nakon što je UEFA proglasila Modrića najboljim igračem Europe, ali njezina je objava dječja igra naspram najnovije reakcije starijeg brata Huge Aveira.

Nažalost, nogomet je pokvaren, to je sramota, gnjevno je prokomentirao Hugo za lokalni portugalski list Madeira JM.

To što se događa u UEFA-i i FIFA-i prava je sramota, podvukao je Ronaldov brat, čime je zapravo udario i po Modriću jer očito smatra da nije zaslužio nagradu, piše Gol.hr.

Podsjećamo da je i Ronaldov menadžer i blizak prijatelj Jorge Mendes nakon UEFA-ine gala večeri u Monte Carlu bez krzmanja ispalio:

Zabio je 15 golova i nosio je Real do Lige prvaka. Ovo je smiješna i sramotna odluka! Pobjednik uopće nije bio upitan jer je Ronaldo najbolji.

Nakon svečanosti u Londonu u sličnom tonu reagirao je i glasnogovornik Ronaldova muzeja na njegovu rodnom otoku. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vide snimke s nadzornih kamera koje “paze” na trofeje, uz bizarnu poruku: Ovi trofeji ne mogu biti ukradeni, tu je naš alarm.

Nije teško prozreti da Ronaldovi članovi obitelji i prijatelji govore ono što se on ustručava javno reći. Da je drukčije, došao bi na obje dodjele nagrada i na javnoj sceni čestitao Modriću.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.