Ronaldinho ženi dvije žene u isto vrijeme

Nogometna legenda Ronaldinho uskoro se ženi s dvjema ženama u isto vrijeme, javljaju brazilski mediji. Dvostruko vjenčanje trebalo bi se održati u kolovozu, a Ronaldinho će pred oltar stati sa “zaručnicama” Priscillom Coelho i Beatriz Souza.

Njih dvije žive s Ronaldinhom od prosinca u njegovoj vili vrijednoj više od 10 milijuna KM u Riju de Janeiru. Trojac živi “harmonično”, kažu izvori za lokalne medije. Ronaldinho je 2016. godine započeo vezu s Priscillom, no nastavio je i vezu s Beatriz koja je počela nekoliko godina ranije.

Obje djevojke od nogometaša navodno redovito primaju džeparac u iznosu od oko 3.000 KM i mogu ga trošiti kako god žele. Ronaldinho im navodno uvijek kupuje i potpuno iste poklone kako bi spriječio ljubomoru.

Iako nikad u javnosti nije progovorio o vezi s dvjema ženama, njegovi prijatelji tvrde da obje naziva zaručnicama te da ih obje vodi na sva putovanja. Znao je objaviti i zajedničke fotografije na Instagramu, prenosi Index.hr.

Navodno ih je obje zaprosio u siječnju prošle godine i dao im zaručničko prstenje. Ceremonija bi trebala biti privatna, a održat će se u Riju de Janeiru. Nogometaševa sestra Deisi već je najavila da neće nazočiti vjenčanju jer se ne slaže s bratovom poligamijom.

Priscillina obitelj također je u javnosti dala do znanja da se ne slaže s ovakvim načinom života, a njezini prijatelji otkrili su da je zbog života s Ronaldinhom i njegovom drugom zaručnicom skoro dobila otkaz na poslu.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.