Robert Hrkać u Širokom Brijegu predstavlja svoj zanimljivi književni prvijenac

Promocija knjige ”555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća” autora Roberta Hrkaća bit će održana u petak, 30. travnja, s početkom u 20:00 sati u kinu Borak u Širokom Brijegu.

Hrkać prvi put javnosti predstavlja svoj zanimljivi književni prvijenac u kojem je obradio 555 utakmica odigranih od 1. siječnja 2000. godine do početka pandemije koronavirusa. U ranijem razgovoru za portal Jabuka.tv otkrio je da na ovom projektu radio više od godinu dana.

Predgovore za knjigu su napisali Anton Samovojska i Boris Latinović, a pogovori su djela profesora Ive Čolaka, Bernarda Jurišića i Lea Milera.

Središnja tema ove promocije bit će 20 godina modernog nogometa, ali i aktualnosti poput tzv. Superlige. Predstavljanje knjige bit će uglavnom ”jedan na jedan” s tim da će se putem video linka javiti Boris Latinović. Program predstavljanja vodit će sportska novinarka Azra Isić, izjavio je za portal Jabuka.tv autor knjige Robert Hrkać.

Napominje da će se knjiga, po promotivnoj cijeni od 55 KM, moći kupiti prije, za vrijeme te nakon same promocije.

Ovim putem pozivam sve svoje prijatelje, poznanike, sugrađane i ostale, da dođu uveličati ovaj događaj, uz naravno, poštivanje propisanih epidemioloških mjera, zaključio je Hrkać.

Hrkać za Jabuka.tv: Svaki nogometni fanatik željet će ovu nogometnu Bibliju

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.