Rješava se dugogodišnji problem, Posušje dobiva novi kružni tok – Jabuka.tv

Rješava se dugogodišnji problem, Posušje dobiva novi kružni tok

Općina Posušje iz dana u dan postaje sve ljepša i ugodnija za život. Mnogi ističu odličnu prometnu uređenost, a kružni tokovi su postali prepoznatljivi i u okolnim mjestima.

Tako se ovih dana u Posušju započeo graditi još jedan kružni tok koji bi se po samoj lokaciji mogao nazvati i središnji. Naime, nalazi se u gradskom naselju Vojuša koje polako postaje sami centar grada. Stadion, škole, dom zdravlja… sve je u blizini, piše Posuski.info.

Izgradnjom ovog kružnog toka riješava se i kanalizacijski sustav u ovom dijelu grada, a to je jedan dugogodišnji problem s kojim su se suočavali stanovnici. To je kod stanovnika izazivalo negodovanje.

Postavljanjem kanalizacijskog sustava u ovom djelu se konačno rješava dugogodišnji problem. Nadajmo se u idućem razdoblju da će se kompletno rješiti kanalizacijski sustav u gradu. Dobro smo započeli, ističe aktualni načelnik Branko Bago te dodaje:

Od kružnog toka ide prometnica koja bi se trebala spojiti pored restorana Antik, na onu koja ide prema novoj školi.

Tako će Posušje novim kružnim tokom dobiti još bolje prometno uređenje, a osim toga, neugodnim problemima u ovom dijelu grada je došao kraj. Stanovnici Vojuše konačno mogu odahnuti/udahnuti.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.