Rivaldo: Glas u glavi govorio mi je da ću poginuti, a nestao je kad sam prihvatio Boga

Rivaldo Vítor Borba Ferreira, ponajbolji brazilski nogometaš svih vremena i osvajač Zlatne lopte 1999. godine, čarobnjak s loptom koji je najljepše igračke dane ostvario u Barceloni, priznao je u neobičnom intervjuu za list Clarin da ga je svojedobno progonio glas u glavi koji ga je upozoravao da će poginuti u prometnoj nesreći.

Rivaldo je kazao da je taj glas prvi puta jasno i glasno čuo 2004. godine te da mu je tada napomenuo da će nastaviti živjeti bude li u njega vjerovao.

Govorio mi je da ću poginuti, ali se nisam obazirao. Baš naprotiv, jedva sam čekao da sjednem za volan unatoč upozorenju. No, došao je i dan kada sam se slomio. Bilo je to tijekom putovanja prema Mogi Mirimu, udaljenom 130 kilometara od Sao Paula. Glas se ponovno pojavio i govorio mi sve snažnije, započeo je priču o obratu Rivaldo.

Odjedanput se u meni stvorio taj grozan osjećaj da će se tog dana nešto tragično dogoditi. Kroz glavu su mi počeli prolaziti otac (poginuo je u automobilskoj nesreći 1989. godine), ali i svi prijatelji koji su smrtno stradali u prometnim nesrećama. Jednom kada sam došao kući sam se slomio i počeo jecati poput djeteta. Bio je to dan kada sam prihvatio Boga i kada sam odlučio posvetiti mu svoj život. Tada sam se ponovno rodio, a glas je zauvijek nestao, ispričao je Rivaldo svoju neobičnu priču o tome zašto je i kada postao vjernik, prenosi Vecernji.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.