Rikić potpisao za Široki

Momčad Širokog WWin je prije nekih sedam dana započela pripreme za novu sezonu.
Na Pecari su od prošle sezonu većinu momčadi ostavili na okupu dok su klub napustili Pilepić, Vladović, Collins i Butorac. Već smo pisali da su na Pecaru stigli Vedran Morović, koji je prije 2 godine već igrao za Široki i s njim osvojio naslov, i Marko Šutalo, koji je u Široki došao iz Hemofarma.

Širokobriježani su nakon toga ostali „tanki“ na visokim pozicijama. Dugo se čekalo na rasplet oko Ivana Ramljaka koji je trebao preći u Cibonu, te oko Darka Planinića koji je imao ponude velikih europskih klubova, međutim, na Pecari nisu bili zadovoljni visinom odštete pa će Planinić i iduće sezone igrati u Širokom, baš kao i Ramljak koji je produžio sa Širokom na još dvije godine.

Jučer je sa Širokim ugovor na četiri godine potpisao i mladi Robert Rikić, inače Mostarac koji je nastupao za Zagreb. Rikić je visok 218 cm, rođen je 1990. godine, nakon Zrinjskog prelazi u Dubrovnik pa onda u Zagreb.

S ovim su Širokobriježani kompletirali roster za sada. Sa Širokim se također povezivao i Dario Šarić kojeg novi klub Bilbao daje na posudbu. Šarićev menadžer je kontaktirao Široki, međutim, od toga najvjerojatnije neće biti ništa jer Širokobriježani su sada popunili visoke pozicije.

Spomenimo i to da će 20. i 21. rujna biti održan tradicionalni Memorijalni košarkaški turnir na Pecari u spomen na pokojne članove kluba Vinka Soptu i Stanka Jelčića na kojem će uz Široki nastupiti Budućnost, Split i Jolly.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.