RHCP sletjeli u Hrvatsku dan prije koncerta

BEND Red Hot Chili Peppers u Zagreb oko 17:00 sati, a sa sobom su doveli 25 kamiona opreme. Stigli su dan prije nastupa na zagrebačkom hipodromu. Anthony Kiedis sa sobom je u Zagreb doveo svog sina Everlyja. Svirat će na 36 metara širokoj i 20 metara visokoj pozornici. Uz pozornicu će biti nekoliko velikih video ekrana na kojima će publika moći pratiti detalje nastupa sa svakog dijela Hipodroma.

Prva predgrupa, AS ABLE AS KANE (AAAK) zasvirat će u 19 sati. U 20 sati na pozornicu će se popeti 2 CELLOS – domaći dečki koji su osvojili svijet te će svojim virtuoznim sviranjem zagrijati publiku. RED HOT CHILI PEPPERS počinju u 21:30! Članovi benda vesele se nastupu. Očekuje se ludo dobra atmosfera kakvu samo oni mogu prirediti.

Na dan koncerta očekuje nas prekrasno vrijeme, neće biti potrebne kabanice (iako je i to, na koncertu Metallice, imalo svojih draži). Na Hipodromu je osigurana dovoljna količina hrane, vode, piva i svega što je potrebno da ovaj veliki ljetni spektakl pretvori u nezaboravan doživljaj.

Najbrži fanovi svoje ulaznice kupili su odavno. HOT PIT je rasprodan! Količina ulaznica na tribinama je ograničena – u prodaji je još samo 50 ulaznica za sjedenje!

Na dan koncerta, od 9 sati pa do početka koncerta (ili do rasprodaje ulaznica) na Hipodromu će raditi Eventimova blagajna na kojoj će se prodavati ulaznice isključivo za RHCP koncert.

Iako je planirano da se na Hipodromu okupi 25.000 ljubitelja RHCP, bend je već po drugi put, zbog pritiska fanova, povećao kapacitet koji sada sada iznosi 37.000 mjesta. U prodaji se nalazi još oko 3500 ulaznica.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.