Reportaža ‘Jabuke’ o prvoj stranoj žrtvi rata u BiH proširila se regijom

Jabuka.tv je 14. ožujka 2013. objavila reportažu o prvoj stranoj žrtvi rata u Bosni i Hercegovini, američkoj volonterki Collette Webster i njenom zaručniku, britanskom fotografu Seanu Vatcheru. Priča je pobudila veliki interes javnosti o čemu svjedoči i jučerašnji prilog koji je emitirala RTL Televizija (Hrvatska) u sklopu emisije Exkluziv Tabloid.

S obzirom da je Jabuka.tv prva pokrenula ovu priču prije više od mjesec dana, kolegica s RTL Televizije, novinarka Rašeljka Zemunović odlučila je hrvatskoj javnosti još pobliže dočarati ovu potresnu ratnu ljubavnu priču iz Mostara te je isti prilog u suradnji s portalom Jabuka.tv i realizirala.

Video prilog s RTL-a pogledajte OVDJE!

rtl_jabuka_1

rtl_jabuka_3

rtl_jabuka_2

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • a dobro! Strana žrtva rata, pa reportaža. Možete li zamislit koliko je ovo iritantno ženi koja je izgubila dva sina u ratu u Mostaru. Dali znate uopće tko je prva žrtva rata u Mostaru? Koliko je Hrvata poginulo u Mostaru? Koliko godina je trajalo neprestano, neprestano pucanje? Grad se sravnio sa zemljom, izginulo omladine u četiri godine stalnog rokanja. Vama su vijesti Vukovar i prva strana žrtva rata u Mostaru. Jadu izmanipulirani!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.