Renovira se trening kamp Širokog, najavljeni Dani otvorenih vrata

Iz kluba NK Široki Brijeg obavijestili su o novostima na Kampu “Musa-Karačić”.

Poštovani prijatelji NK Široki Brijeg, želimo vas obavijestiti o važnom koraku u razvoju NK Široki Brijeg, odnosno našeg Kampa “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu, koji je srce rasta i razvoja naših nogometaša.

Od njegovog otvaranja 2010. godine mnogo se toga postiglo, ali sada je došlo vrijeme za daljnja poboljšanja.

Zadovoljstvo nam je podijeliti s vama kako smo započeli s obnovom kampa, što uključuje niz aktivnosti koje su već odrađene: počevši od renoviranja svlačionica, čepiranja i uređenje terena, te planiranim radovima kao što su izgradnja tribine, postavljanje rasvjete na kampu i mnogim drugima.

U povodu toga u nedjelju, 1. listopada 2023. godine početkom u 10:00 sati upriličit ćemo Dane otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić“.

Tijekom ovog događaja u 10:30 sati bit će odigrane dvije utakmice između mlađih kategorija našeg kluba i Hajduka (2010. i 2012. godište), a imat ćete priliku upoznati se i s idejnim projektom izgradnje tribine na kampu te razgovarati s članovima našeg tima, uz osiguran catering za sve posjetitelje, stoji na službenim stranicama Kluba.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • “koji je srce rasta i razvoja naših nogometaša”. Ne kontam, kako onda svi nasi talenti odose u neretvanac, opuzen, luku ploce, a nama dolaze nekakvi otpadi iz zmijavaca, brazila, i sad najnovije hajduka?

  • Neka se kale u opuzenu,makarskoj itd,a ti bi da svake godine 11 igrača iz juniora pređe u seniore ,onda bi bili u 4 ligi,koja pohlepa pojedini roditelja ,samo ja i moj najbolji,spusti se ,a ovo što se radi super svaka čast

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.