Renault je po deveti put redizajnirao svoj znak – Jabuka.tv

Renault je po deveti put redizajnirao svoj znak

Redizajnirani zaštitni znak utjelovljuje Renaultov nouvelle vague, odnosno novi val i težnju za uvođenje inovativnosti, živahnosti i modernosti.

S “nouvelle vague” Renault postaje marka tehnologija, usluga i čiste energije. Redizajnirani romb je vrlo jasan i prepoznatljiv u svim veličinama i izvedbama, bez obzira da li je izvezen, utisnut ili modeliran, pojašnjavaju u Renaultu.

Novi zaštitni znak su već koristili u televizijskim oglasima za Renault Zoe u Francuskoj, koriste ga na društvenim mrežama, a u junu će se pojaviti i na raznim internet platformama. U budućnosti će krasiti i Renaultove modele i prodajne salone. Prvi automobili koji će nositi novi znak doći će na tržište 2022. godine.

Kroz svoju povijest, Renault je nekoliko puta mijenjao svoj vizualni identitet.

Ali jedna stvar je ostala nepromijenjena još od 1925. godine, a to je dijamantni oblik koji služi kao osnova za njihov logo. Prepoznatljiv na prvi pogled, postao je amblem brenda.

Novi logo prati moderne trendove

S kutovima, koji su u nekadašnje vrijeme odgovarali uvjetima poklopca motora, ova geometrijska figura nametnula se Louis Renaultu. Od tada, Renault dijamant je prošao redizajn osam puta.

Točnije devet, s najnovijim redizajnom.

To pokazuje želju brenda da se razvija s vremenom.

Dizajn loga Renaulta kroz povijest

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.