Rekordna posjećenost zaključila trodnevno božićno druženje u Širokom Brijegu

U petak navečer je u Širokom Brijegu završilo odlično trodnevno humanitarno božićno druženje ”Što ti možeš učiniti za Božić?” koje organizira Udruga Inicijativa za Široki Brijeg.

Posljednja večer druženja na Trgu Gojka Šuška oborila je sve dosadašnje rekorde posjećenosti. Brojne Širokobriježani, ali i posjetitelje iz okolnih gradova, niti hladnoća nije spriječila da uživaju u druženju, zabavi te dobroj hrani i piću – i naravno, sve to u humanitarne svrhe.

Trg je ove noći bio malen za sve posjetitelje, a veliki broj njih bio je prinuđen biti na nogostupu, a pojedini i na samoj cesti. Za božićni glazbeni ugođaj pobrinuli su se glazbeni sastavi ”Zlatne strune” i ”Zlatne žice” te crkveni zbor Svetog Ivana Krstitelja iz Knešpolja.

Akcija, kao i proteklih pet godina, trajala je tri dana u vremenskom razdoblju od 18.00 do 24.00 sata, a ove šeste godine po prvi put je organizirano i natjecanje u pečenju uštipaka.

U akciji su udruženi Udruga Inicijativa za Široki Brijeg, Dom Marija Naša Nada, Udruga Narcis, Gradska uprava Široki Brijeg, Centar za socijalni rad Široki Brijeg, lokalna poduzeća, portali i privatnici te mnogobrojni volonteri i prijatelji Širokog Brijega. Svake godine pomogne se oko 200 obitelji i pojedinaca iz Širokog Brijega, ali i susjednih mjesta.

Iza nas je tako šesto humanitarno božićno druženje koje iz godine u godinu raste, a domaćinska atmosfera i ugođaj zajedništva na malome trgu koji traje tri dana mnogima su tri najljepša dana u godini.

(www.jabuka.tv)
6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.