Red pjesme, red smijeha: Miroslav Škoro oduševio publiku u Međugorju – Jabuka.tv

Red pjesme, red smijeha: Miroslav Škoro oduševio publiku u Međugorju

Miroslav Škoro održao je veliki koncert u Međugorju.

Početak koncerta bio je  predviđen u ponedjeljak u 20:30 sati, no zbog velike posjećenosti počeo je oko 21 sat, a posjetitelji su pristizali sve do 22 sata.

U amfiteatru Herceg etno sela nije bilo gotovo ni jednoga slobodnog mjesta, a poseban ugođaj i energija širili su se ovim veličanstvenim prostorom.

Publika se potpuno sljubila s dobro raspoloženim Škorom, koji je priče i šale neiscrpno “vadio iz rukava”. Tako je “red pjesme, red smijeha” potrajao nepuna 3 sata.

U prvom dijelu koncerta bile su ispričane priče iz Škorinog djetinjstva, o Imotskoj krajini, njegovoj Slavoniji, komentari na političke situacije, kao i priče o muško-ženskim odnosima, nekada i danas, pa i vicevi koji su u njegovoj interpretaciji zvučali još smješnije.

Drugi dio koncerta bio je okrenut domoljubnim pjesmama, a sam kraj koncerta vesela publika je dočekala na nogama te pljeskom nekoliko puta vraćala ovoga poznatoga zabavljača.

Škoro je i nekoliko puta zahvalio sponzorima koji su pomogli organizatorima da koncert bude organiziran, a to su: Džajić commerce, Kraš, Croatia osiguranje, Elektroprivreda HZHB i Ledo.

Djelić odlične atmosfere pogledajte u galeriji fotografija.

 

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.