Realu i Atleticu zabranjeno kupovanje igrača

FIFA-in disciplinski odbor donio je u četvrtak odluku kojom zabranjuje Real Madridu i Atletico Madridu kupnju novih igrača u sljedeća dva prijelazna roka zbog kršenja međunarodnih pravila o transferu i dovođenju igrača mlađih od 18 godina.

Oba će kluba suspenziju odraditi u sljedeća dva prijelazna roka – ljetnom ove godine i zimskom koji počinje krajem ove godine i proteže se do kraja siječnja 2017. godine. Ova se zabrana ne odnosi na prijelazni rok koji je trenutačno u tijeku i traje do 31. siječnja.

Osim toga, Atlético Madrid i Real Madrid moraju platiti 900 000 švicarskih franaka (821 000 eura), odnosno 360 000 franaka (328 000 eura) kazne, a dobili su i rok od 90 dana da urede situaciju sa svim maloljetnim igračima, prenosi Hina.

FIFA-ina odluka je donesena na temelju istrage usmjerene na maloljetne igrače koji su s klubovima sudjelovali u natjecanjima u različitim razdobljima između 2007. i 2014. za Atletico, odnosno između 2005. i 2014. godine za Real.

Ovakvu je kaznu prije Reala i Atletica dobila Barcelona.

(Fena)


7 komentara

  • Neka, neka. Ima malo pravde, tom lopovskom penal madridu trebaju zauvijek transfere zabraniti. Barcu su nepravedno kaznili jer ona nikakav zakon nije prekršila, penalistima su davno to trebali napraviti.

  • Šiljo Asssssssssss uuu,oni za razliku Od tvoje “barce” pogadjaju penale,a ne ko što su Lessiju uveli pravilo ako promasi da može ponovo pucat hahahahaha

  • Crkni ti Idiote jedan, sta bi ti nekome naredjivo za koga da navija konjino jedna,kurca se meni i cijelom Madridu napusi majmune neodgojeni

  • Ljudi bez svađe Bog vas blagosovio. Nikada necu zaboraviti sezonu 1983-84 ili godinu kasnije u Kupu Uefa kada je Rijeka na Kantridi razbila razvalila real 3:1 a u uzvratu odmah na pocetku isključio sudac Damira Desnicu. Sudac je rekao da mu je Desnica stalno dovikivo i svasta govorio. A Desnica je gluho nijema osoba. Naravno Rijeka je ispala tada. Od tada mi se real ne dopada niti malo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.