Razvod kojem se ne nazire kraj: Angelina Jolie ne pristaje na dogovor s Bradom Pittom – Jabuka.tv

Razvod kojem se ne nazire kraj: Angelina Jolie ne pristaje na dogovor s Bradom Pittom

Prošlo je gotovo dvije godine otkada su svijetu obznanili da se rastaju, no Angelina Jolie i Brad Pitt, prema napisima američkih medija, još uvijek nisu ni blizu postizanja brakorazvodnog sporazuma.

Angelina i Brad se još uvijek bore oko pitanja skrbništva nad djecom da ostala pitanja u brakorazvodnoj parnici još uvijek nisu dotakli, stoji u objavi američke stranice E! News.

Razvod holivudskog para očito se zaustavio zbog neslaganja o tome koliko vremena Pitt može provoditi s njihovo šestoro biološke i posvojene djece; Maddoxom (16), Paxom (14), Zaharom (13), Shiloh (12) i 10- godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom.

Iako je Angelina Jolie pokrenula brakorazvodnu parnicu još u rujnu 2016. godine, skrbništvo nad djecom još uvijek nije riješeno ni dogovoreno. Po odluci suda, svom bivšem suprugu glumica mora dati više ovlasti i više viđanja s djecom.

Navedena rasprava prolongirala je ostala pitanja parnice, uključujući podjelu imovine – procesa kojeg izvori E! Newsa nazivaju ‘slijepom ulicom’.

Prema navodima američkog UsWeeklyja, glavni razlog tomu je Angelinina ljutnja prema Bradu.

Ona se ne može riješiti ljutnje koju osjeća prema Bradu, osobito kada mu se smiješi šansa za dobivanje zajedničkog skrbništva nad djecom, ističe izvor američkog magazina.

Pregovore u brakorazvodnoj parnici i borbu za skrbništvo nad djecom, prema navodima američkih medija, Angelina Jolie čini vrlo neprijateljiskim otkako je u rujnu 2016. godine podnijela zahtjev za razvod braka.

Izvor blizak Bradu Pittu tvrdi da Angelina pokušava ‘ubiti svaku vezu koju je Brad ikada imao s djecom’ i da je s njezine strane bilo mnogo vrištanja i negodovanja.

Ona je gorjela od bijesa i pokazala se nevjerovatno nerazumljivom, ističe izvor.

Koliko se Angelina Jolie pokazala tvrdoglavom i nespremnom za postizanje kompromisa svjedoči i podatak da njezina odvjetnica Laura Wasser ozbiljno razmišlja o napuštanju njezina slučaja.

Wasser, koja je imala priliku raditi na brakorazvodnim parnicama zvijezda poput Ashtona Kutchera i Demi MooreHeidi Klum i Seala, kao i glazbene dive Mariah Carey i Nicka Cannona, svoje stranke redovito potiče na postizanje konsenzusa i zajedničko skrbništvo nad djecom.

Američki tabloid TMZ tvrdi da je Angelina već angažirala novu odvjetničku firmu koja će ju zastupati u trenutku kada Wasser odstupi od slučaja, no predstavnici glumice negirali su ove tvrdnje, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.