Razmišljate o šiškama? Otkrijte koje šiške najbolje pristaju vašim crtama lica – Jabuka.tv

Razmišljate o šiškama? Otkrijte koje šiške najbolje pristaju vašim crtama lica

2018. godina iznenadila nas je novim beauty trendovima koji su u potpunosti transformirali beauty svijet i naš look.

Svakodnevna make up rutina postala je sve jednostavnija i prirodnija, a naša pažnja preusmjerila se na pomno osmišljenu njegu kože lice i tijela.

Za razliku od jednostavnosti make up trendova, svijet frizura istaknuo je raskoš različitih trendova – od povratka trajne i ombre efekta na kosi do novih tehnika za stvaranje još boljih pramenova i novih it boja kosa kosu. Među najpopularnijim frizurama istaknule su se i šiške, piše Journal.hr.

Početak trend započeo je već prošle godine sa šarmantnim curtain šiškama, a u ovoj se nastavio u bezbroj različitih izdanja, od jednostavnih za održavanje i stiliziranje šiški na stranu do vrckaste baby dužine koja stvara retro look.

@rouje photographed by @sophiearancio at Atelier Richard Texier 💋

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Ako ste i vi poželjeli osvježiti svoju frizuru šiškama, ali mislite da vam šiške ne stoje ili niste sigurni koje šiške odabrati, u nastavku otkrivamo kako odabrati šiške prema crtama lica i biti sigurni da će vam odlično pristajati.

Spent the morning shooting with @paultjames_ in Manchester 🎞

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Iako su jedan od trenutno najpopularnijih trendova u svijetu frizura, šiške su istovremeno trend koji ima moć u potpunosti promijeniti cijeli oblik lica i naglasiti njegove pojedine dijelove zbog čega je iznimno važno da izbjegnemo one koji će naglasiti sitne nedostatke i izazvati efekt suprotan željenom.

Prije nego krenete u potragu za savršenim šiškama, morate znati koju će funkciju će one imati, odnosno želite li da vizualno skrate vaše čelo ili suze obraze i lice u cjelini. Važno je imati točnu viziju onoga što želite postići i prije prvog reza objasniti frizeru koji efekt želite postići i konzultirati se s njim koje šiške će najbolje pristajati vašem licu.

Iako se pravila mijenjaju od pojedinca do pojedinca, s obzirom na teksturu kose i željeni look, postoje nekoliko odličnih savjeta koji će vam pomoći da s obzirom na crte i oblik lica izaberete najbolje šiške za sebe.

🍶

A post shared by Louise Follain (@louisefollain) on

Ovalno lice još jednom nudi najviše mogućnosti. Gotovo savršene proporcije omogućavaju vam da se poigrati s frizurom kad je riječ o dužini, ali i kad je riječ o šiškama. Isprobajte sve i odaberite one koje najviše odgovaraju vašem karakteru i stilu. Ako imate okruglo lice, ravne šiške su veliko ne. Zamijenite ih gustim šiškama na stranu i spojite s razdjeljkom na stranu kako bi stvorili laskavi look i vizualno izdužili lice.

Četvrtasto lice svoj savršeni spoj pronaći će u dugim i gustim šiškama, dok svim onima s srcolikim crtama licaodlično pristajati šiške na stranu i popularne curtain bangs koje će vizualno smanjiti širinu čela i staviti naglasak na oči i sredinu lica.

FRI-YAY.

A post shared by CARMEN HAMILTON (@carmengracehamilton) on

Ako se odlučite svoju kosu osvježiti šarmantnim šiškama, prije nego sjednete na frizersku stolicu važno je znati da šiške zahtijevaju redovito šišanje (svaka dva, tri tjedna ako želite zadržati isti look), svakodnevno pranje (kako bi izbjegli taloženje masti koja će se stvoriti u dodiru s kožom) i svakodnevno stiliziranje (čak i ako vam svakodnevno pranje neće biti potrebno, stiliziranje uz pomoć četke i fena izvući će ono najbolje iz vaših šiška).

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.