Ray Ban dani u Optici Optotim

Optika Optotim nalazi se u prizemlju tržnog centra Mepas Mall, a u suradnji sa uvijek inovativnim Ray Banom ovoga puta nudi brojne pogodnosti u periodu od 20.07.2015. do 01.09.2015.

Uz velik izbor aktualnih i najnovijih modela Ray Ban naočala Optika Optotim vam nudi 20% popusta na sve modele sunčanih naočala ovog planetarno popularnog brenda. Za svaki kupljeni model sunčanih naočala Ray Ban, kupci će dobiti brojna poklon iznenađenja i istovremeno sudjelovati u bogatoj nagradnoj igri koju organizira Optika Optotim.

ray ban dani 2

Ray Ban je najpoznatiji i najprodavaniji brend u svijetu naočala koji vam i ove sezone nudi mnoštvo inovacija. Nepogrešiv stil naočala Ray Ban nikada se nije prestao pomlađivati, a da se zapravo nije promijenio od 1937. godine. Svjetski lider među naočalama sinonim je jedinstvenog stila koji se ističe svojom iznimnom kvalitetom, funkcionalnošću i udobnosti. Njegov bezvremenski i istovremeno moderni dizajn karakteriziraju otporni materijali koji ih čine posebno udobnima, palete boja, te raznolik izbor oblika.

U Optici Optotim možete pronaći najveći izbor sunčanih naočala, stoga vjerujemo da će raznolik izbor zadovoljiti svakog kupca.
Kao što smo već napisali, Optika Optotim nalazi se u prizemlju tržnog centra Mepas Mall, a  pratiti ih možete na njihovojslužbenoj facebook stranici i tamo pronaći modele koji najbolje oslikavaju vašu osobnost, a u isto vrijeme pratiti trendove na potpuno nov i originalan način.

Iz Optike Optotim poručuju:
“Odaberite svoj Ray Ban model! Prepustite nama brigu o Vašim očima!”

*sponzorirani članak

(www.jabuka.tv)