Rasplet prve faze SP-a: Francuska tijesno pobijedila Švicarsku – Jabuka.tv

Rasplet prve faze SP-a: Francuska tijesno pobijedila Švicarsku

Rukometaši Norveške su u skupini E očekivano svladali Austriju sa 38-29, dok je u skupini F Island pobijedio Maroko 31-23.

Francuska je pobjedom protiv Švicarske 25-24 osvojila prvo mjesto u skupini E i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda.

U drugom krugu bit će u skupini 3 s Portugalom, koji također dolazi sa četiri boda. Portugal je upisao i treću pobjedu skupini F, svladavši Alžir sa 26-19. Norveška i Island prenose po dva boda, dok Švicarska i Alžir u drugi krug ulaze bez bodova.

U ključnom susretu skupine G Švedska je pobijedila Egipat 24-23, pa u skupinu 4 drugog kruga prenosi četiri boda. U tu skupinu ulazi i Rusija koja je trećem kolu pobijedila Južnu Koreju sa 30-26.

Rusija prenosi tri boda, Egipat dva, baš kao i Slovenija, koja je bila bolja od Bjelorusije s 29-25. Bjelorusija prenosi jedan bod, dok Sjeverna Makedonija ulazi u drugi krug bez bodova. No, za Sjevernu Makedoniju, koja je u zadnji trenutak ušla na prvenstvo nakon otkazivanja Češke, prolazak skupine je veliki rezultat, a to je osigurala pobjedom protiv Čilea 32-29.

Makedonci ipak prošli dalje

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.