Rasplakao žiri: Niko Milan iz Metkovića pokušava vratiti svoju suprugu

Niko Milan dolazi iz Metkovića, a živi u Kutini. Bavi se ugostiteljstvom, ali kaže kako je glazba uvijek bila pored njega. Svoj nastup na Supertalentu posvećuje bivšoj supruzi te se nada da će mu se vratiti.

Pjeva od svoje četvrte godine, a odnedavno piše pjesme. Smatra da se od glazbe ne može živjeti, ali se nada da će moći ispuniti svoj san i da će ponovno živjeti sa svojom ljubavi. Njegova najveća pobjeda bila bi da mu se žena vrati i shvati njegovu izvedbu posvećenu njoj.

“Pokušao sam je već vratiti tako da sam odaslao informaciju da sam otišao na Supertalent, ali za sada se još ništa nije dogodilo”, kazao je Niko koji je pjesmom Toše Proeskog.

“Još uvijek sanjam da smo zajedno” pokušao vratiti svoju suprugu koja ga je napustila nakon jedne svađe.

“Skupa smo imali restoran i posvađali smo se oko posla. Prvo je počelo prepucavanje, a potom jača svađa. Svatko je otišao svojim putem i dogovorili smo se da ćemo se rastati. Prekinuli smo i privatno i poslovno. Restoran više ne postoji”, kazao je Niko koji je shvatio kako posao i ljubav ne treba miješati.

“Ljubav i posao nikako ne idu zajedno. Kao ni prijateljstvo i ljubav. Prije restorana u Kutini imali smo kafić u Puli i tada je bilo razmirica. Nikada nismo bili usklađenog mišljenja. Ja sam volio malo više trošiti na marketing, što se pokazivali dobrim, ali ona je htjela manje trošiti. Mislim da je problem što nismo htjeli slušati jedno drugoga. Ako se naš odnos popravi, više nećemo miješati posao i ljubav”, iskren je bio raspjevani Niko čije srce i dalje kuca za bivšom.

”Vrijeme utišava, uspori se ritam srca, ali ne stišava se ljubav. Sjećanja se ne mogu izbrisati, emocije se ne mogu stišati, samo možete glumiti da vas nije briga”, kazao je Niko koji je izabrao Tošinu pjesmu jer je to glazbenik kojeg iznimno cijeni.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima, piše Dnevnik.hr.

 

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Zna li iko živ šta nan/ je sa Lucon?Je li živa, šta joj je?Boli li je možda nešto -leđa, možda je žiga u kolinin ili probada u ramenin?Il je nedaj Bože ,možda riknila, eto ja bi volio znat šta nan je sa našon Lucon.Navikne se čovik vako na pametna isana i kad ostaneš brez njeg ,ko da si ripa bez korijena osta.
    Luce, bona, ako si živa javi se …ako nisi nikom ništa….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.