Raspisana međunarodna tjeralica za Ivicom Todorićem

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u popodnevnim satima u subotu raspisalo je međunarodnu tjeralicu za Ivicom Todorićem.

– Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, u okviru poduzimanja radnji iz svoje nadležnosti, a slijedom rješenja Županijskog suda u Zagrebu o određivanju istražnog zatvora protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, sukladno čl. 566 ZKP-a izdalo tjeralicu protiv tog prvookrivljenika, potvrdila nam je glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin.

– Daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija sukladno zakonskim odredbama, rekla nam je Mihordin.

Kao što je poznato, donedavni šef Agrokora jedini je od ukupno 15 osumnjičenika u aferi Agrokor kojemu je sudac istrage Zoran Luburić odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke. On je hrvatskom pravosuđu nedostupan, a pretpostavlja se da boravi u Londonu, prenosi Jutarnji List.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo istragu protiv Todorića i ostalih 14 osumnjičenih pokrenulo je zbog sumnje u nezakonito pribavljanje milijardu i 142 milijuna kuna.

(www.jabuka.tv) 


19 komentara

  • Sve mi se čini da mu možete staviti soli na rep, glede njegova uhićenja ili mu možete zapivat onu staru kajkavsku piesmicu starih Zagoreca i Zagrebčaneca -NE BUŠ VID-EL,BELI ZAGREB GRAD……
    Taj Imotski prevaranti galantar je zdimio na vrime i sve vas priveo žedne preko vode. Maznuo , brat bratu jedno pola milijarde eura i crta, što dalje to bolje,. pol milijarde eurića da se nađe za unuke ili praunuke, pa teška su vremena, mora se mislit unaprid….e ko s Imoćanom Matanovim galantarom tikve sadi o glavu mu se razbiju.

  • sve isti scenario..svih tajkuna…svi isto rade ka i Todorić…samo zavisi koliko si još podoban prljavi igrač…vrha tih vlasnik’a piramide…đava s’njima gloginje mlatio .. da bi bidni Hrvatski puk konačno počne život život dostojan čovjeka….

  • Ha ha BOG VAS BLAGOSLOVIO ! Ali kunete veliki katolici ha ha. Vjera vam je samo maska. Zašto idete u Crkvu i sami sebe lažete varate? Tipično katoličko licemjerje. Slično i u pravoslavaca. Nije slučajno nastala Protestantska Vjera prije 500 tinjak godina. Vidili shvatili su da su katolici i pravoslavci licemjer bez premca..

  • A šta si ti ako si katolik nemoj biti ako ti se ne sviđaju a očito si naselio hrvatski Dubrovnik i ne voliš Hrvate a živiš od hrvatske države i Hrvata.

  • Bio katolik do sredine 90-tih. Vjerujem u BOGA stvoritelja, Isusa, Gospu, svetoga duha. Ali Duhovnim HR vođama vrlo malo vjerujem jer su glasnogovornici ne kapitalizma već najgorega oblika robovlasništva. Sirotinji, neškolovanim pametuju da treba biti skroman i robovati gazdama, a oni biskupi žive u svakom mogućom raskoši bogatstvu i misle da su bogovi na zemlji. Što ne prodaju zlato srebro iz crkve i daju lovu za pomoć sirotinji. Ne jer licemjeri nebi mogli živjeti u raskoši i vozili luksuzne skupe aute.

  • Što ne pitate uvažene biskupe da vam daju malo love za život, što ne daju sirotinji? Zašto biskupi otvoreno i imenom ne kritiziraju kriminal korupciju tajkune kao što pjuvaju po socijalizmu. Ali neće jer bi tada trebali kritizirati svoje velike patriote samozvane velike katolike pljačkaše HR DRŽAVE? Neće jer su jako licemjerni i njima je dobro sitih trbuha.. Razmislite malo isprani mozgovi..

  • Hej javite se isprani mozgovi ! Gdje vam je Vaso Brkić ministar i diplomirani krim policajac inspektor ? Što ne istražuje silne afere i zatvara lopove ako voli HR koliko na sva usta lupeta, već lupa glupe parole i bavi se tričarijama ?!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.