Raskrižje u Hamzićima u novom ruhu

Već nekoliko mjeseci intenzivno se radi na rekonstrukciji ceste koja povezuje Široki Brijeg s Čitlukom i Međugorjem.

Zastarijel asfalt prepun pukotina i rupa na dionicama regionalne ceste R-425 često stvara brojne probleme vozačima koji svakodnevno putuju ovom dionicom.

Ovih dana su završeni radovi na raskrižju u Hamzićima. Postavljena je horizontalna i vertikalna signalizacija. 

Rekonstrukciju financira Ministarstvo prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije, na temelju programa koji je usvojila Vlada HNŽ, a odnosi se na projekt sanacije regionalnih cesta u južnom dijelu HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

 • Ti koji odlucuju o prioritetima za sanaciju puta i sveg ostalog nikad nisu bili u Medugorju.Oni su bogovi oni odlucuju nazalost..njima Medugorje netreba novac im i tako stize.
  Bruka i sramota tom nesposobnom celnistvu opcine Citluk.Sram da vas bude.Al kako vam zamjeriti kad set nesposobni i nikad niste prosli Bijakovicima.
  Cjeli svjet nam se smije ,a vi asvaltirajta svoja sela nasim krvavo zaradenim novcam..Spavajte u miru.

  1
  1
 • S čim se hvalite…dobro reče ovaj komentar prije..21 stoljeće a vi se sa cestom hvalite..koliko je para skršeno u lopovluke trebalo je 90 tih sve bit odmah ovako..a ne raskrsnicu uslikali i gotovo..a komplet trasa puta..sad zatrebalo love pa ajmo malo krasti,malo oprati lovu,pa jednu raskrsnicu asfaltirat i sredit par rupa ..eto nas..hercegovina je davno trebala bit pokrivena asfaltom komplet a ne svako malo novi ..ostatak je zamračen..SVI SU NAS KRALI ALI KAD NAS NAŠI BUDU KRASTI..davno je rečeno..

 • Ti gore Ogorceni zasto se ne dogovorite u medjugorju pa naplacujte kako ste poceli vinjete a ne kradite izmedju sebe..i prijavite koji hotel svak po 30-40 soba a nedajete marku nizasto…glavne ceste treba gradit a ne vase lopovske selendre..

 • Evo opet pisem( moj koment di je?)::::: vozila sam cestom: nema staze za pjesake; nema staze za bicikliste; nema pocivalista( djava jednog wc da i ne spiminjem)!!! A ljudi iz Tomislavgrada i ostali odocasniki di ce?? U zbunj?? SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.