Rano jutros ubijena djevojka, policijska potjera za Golfom, privedene 2 osobe

Uhićen je počinitelj ubojstva maloljetne djevojke na Palama koje se dogodilo protekle noći, kao i osoba koja se sumnjiči  za suučesništvo.

Neslužbeno, uhićeni su Lazar Čavarkapa i Vladimir Čodo.

Navodno je pucnjavi u kojoj je stradala 17-godišnja maloljetnica prethodila krađa i prepirka.

Iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo je potvrđeno da je oko 2,40 sati u Zanatskom centru Pale, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta ”Jutro”, došlo  do upotrebe vatrenog oružja od  jedne osobe. Tom prilikom na licu mjesta smrtno je stradala jedna maloljetna djevojka.

Odmah nakon ovog događaja, policijska patrola je uočila putničko vozilo ”Golf A2”, koje se kretalo velikom brzinom prema mjestu Podvitez.

Tijekom potjere koja je vršena uz svjetlosnu i zvučnu signalizaciju, nakon tri kilometra, spomenuto vozilo je sletjelo s kolnika.

Brzom intervencijom policijskih službenika, uz upotrebu sile, savladane su i lišene slobode dvije osobe koje su se nalazile u vozilu.

Tijekom potjere, jedna od njih je odbacila od sebe pištolj s metkom u cijevi, kojim je, najvjerojatnije, izvršeno ubojstvo.

Na ulicama Pala je pojačano prisustvo policijskih službenika CJS Istočno Sarajevo. U tijeku je vršenje uviđaja kome prisustvuje dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Istočno Sarajevo.

Nakon kriminalističke obrade osoba lišenih slobode i izvršenog uviđaja, bit će priopćeno više detalja.

(FENA)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.