Rama pobjednik Mini basketa održanog u Prozoru

U Prozoru je u odličnoj organizaciji Košarkaške akademije Košarkaškog saveza Herceg-Bosne održan “Mini basket festival Rama 2021”.

Domaćin ovog košarkaškog događaja koji je održan u subotu 26. lipnja 2021. godine bili su ramski košarkaški klubovi HKK Rama i HŽKK Rama.

Pokrovitelj je bila Općina Prozor-Rama. Na ovom sportskom festivalu u Prozoru okupilo se više od 300 mladih košarkaša do 2007. godišta.

Nastupili su dječaci i djevojčice iz košarkaških klubova Rama, Brotnjo, Vitez, Posušje, Tomislav, Busovača, Čapljina, Livno, Grude, Ljubuški, Široki i Kiseljak, djevojčice su iz Posušja, Rame, Viteza, Ljubuškog, Tomislava, Busovače, Čapljine, Livna i Brotnja.

Momčad Vedrana Penavića je osvojila drugo mjesto na turniru

Ramski košarkaši su bili izrazito uvjerljivi u obje finalne utakmice te su i dječaci i djevojčice pobjednici ovog košarkaškog festivala.

Na ovom košarkaškom festivalu odigrane su utakmice na igralištu kod OŠ Marka Marulića u Prozoru te u Gradska dvorani. Nakon završenog prvog dijela, sudionici su svečanim mimohodom defilirali kroz Prozor od osnovne škole do dvorane predvođeni Ramskim mažoretkinjama.

HKK Rama je osvojio turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji

U finalnom susretu našli su se mladi košarkaši, selekcija dječaci, HKK Rama i HKK Široki, dok su djevojčice u finalu bile iz HŽKK Rama i KK Busovača.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.