Rakitić: Supruga Raquel spasila je djecu i mene od napada terorista

Ivan Rakitić svaki slobodan trenutak uživa sa svojom obitelji. Kada nema obveza u Barceloni hrvatski reprezentativac najviše vremena provodi sa svoje tri cure, Raquel, Altheom i Adarom.

Raketa je u intervjuu za 24 sata otkrio kako je supruga Raquel spasila cure i njega da ne budu žrtve terorističkog napada u Barceloni koji se prošlog mjeseca dogodio u najpoznatijoj gradskoj ulici, čuvenoj La Rambli.

– Bili smo jako blizu tog mjesta. S obitelji sam neposredno prije toga bio u centru grada i taman smo se spremali otići na mjesto gdje se dogodio napad. Ja sam htio ići tamo, ali supruga nije bila za to. Rekla mi je da je dan lijep i da je bolje da se djeca idu igrati u park koji smo im napravili ispred naše kuće. Hvala Bogu da sam je poslušao. Bili smo tri-četiri minute automobilom udaljeni od mjesta gdje se ta strahota dogodila. Sjeli smo u automobil i krenuli prema kući, kad mi je počeo zvoniti mobitel. Svi su zvali da pitaju gdje smo. Napad se dogodio baš u to vrijeme – rekao je Ivan Rakitić za 24 sata.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: