Radovi u Mostaru: Gradi se glavni desnoobalni kolektor od Španjolskog trga

Grad Mostar sukladno potpisanom Ugovoru sa izvođačem radova i Nadzornim organom u okviru projekta WATSAN, planira započeti nastavak izvođenja radova na izgradnji dijela glavnog desnoobalnog kolektora na dionici od Španjolskog trga (KP3-kišni preljev) ulicom Kralja Zvonimira do križanja sa ulicom Kneza Domagoja, zatim ulicom Kneza Domagoja do križanja sa ulicom Stjepana Radića (hotel Mostar) u dužini cca 400 m.

Datum početka radova planiran je za 22. srpnja, a očekivani rok završetka radova je listopad 2021. godine, prenosi Bljesak.

U sklopu ovih radova planirano je polaganje kanalizacijskih cijevi Ø1400 mm, zamjena dotrajalih vodovodnih cijevi, sanacija oborinske odvodnje i prometnice.

Zbog opsežnosti radova doći će do izmjene režima prometa na predmetnoj dionici sukladno Rješenju o privremenoj regulaciji prometa Izvođač radova jeste HP Investing d.o.o. Mostar, Nadzorni organ EPTISA – Španjolska u konzorciju sa firmama iz BiH Integra d.o.o. i Enova d.o.o. Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 860.000,00 KM.

(www.jabuka.tv)4 komentara

  • Ljudi moja u redu je kad se gradi ali ovo u Mostaru je ludnica .10 projekata započeto pola grada razvaljeno.Ima li itko normalan u gradu da kaže STOP završi jednu ulicu pa tek onda drugu. Ovako razvalili pola grada i tko zna kad će biti gotovo jer svugdje vidim po 3-4 čovjeka i to je to.KORDIĆU GRADONAČELNIČE UČINI NEŠTO PO TOM PITANJU JER MOSTAR I SAOBRAĆAJ ODOŠE U KHURAC

    • Nakon redovitog anualnog i stranaćkog, javnoga i svenarodnoga, ispita savjesti, odlućili smo po tom aspektu napraviti 2 performansa: jedan brdjandski, sa vatrometom, i jedan granićni. Gospodo, hvasta li se ljubav? Je li velikodušna? Hoćemo li pogurati naprijed? Ko ima uši da ćuje, ćuće.

  • Sve je poludilo. Sve. Gradinačelnik ne vlada situacijom. Otelo se po svim pitanjima, svime svugdje sve.
    Samo na Sirokom sve 👍

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.