Radovi na crkvi sv. Josipa u Dobriču uskoro završeni

Radovi na crkvi svetog Josipa u Dobriču, koji su započeli su početkom veljače, bit će završeni do tradicionalne manifestacije ‘Sveti Ante čuvaj vrila naša’.

Do sada su odrađeni slijedeći poslovi: izrada crkve, nova elektro instalacija crkve, nova instalacija za ozvučenje crkve, klupice, podmetači za klupe(4 kom.) i prostirači ispred ulaznih vrata, zamjena ulaznih vrata, te rasvjeta oko crkve i spomenika.

Postavljeno je 11 lampa za rasvjetu oko crkve i dva reflektora za rasvjetu spomenika poginulim braniteljima. Urađeno je bojenje nosača za zastave i kanta za otpad. Potpilano je drveće oko crkve i odstranjen otpad oko čatrnje.

”Uz pomoć Boga još smo planirali do proslave ‘Sveti Ante čuvaj vrila naša’ da se oboji prednja strana crkve oko ulaza i izmijeniti ulazna vrata od mrtvačnice i postaviti obilježje (sliku). Dragi naši župljani, naši svećenici,naši donatori jedno veliko hvala i neka Gospodin svima uzvrati svojim milostima. I nemojmo taj zanos i zajedništvo nikada izgubiti. Neka Bog nas opet u svemu vodi i tjekom ostatka ove godine”, priopćili su iz Crkvenog odbora.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.