Radost za navijače: NK Široki Brijeg u akciji “Što ti možeš učiniti za Božić?”

NK Široki Brijeg ove će godine sudjelovati u akciji “Što ti možeš učiniti za Božić?”, koji udruga Incijativa za Široki Brijeg organizira već sedmu godinu zaredom. Kao što je pisano, svrha akcije je pomoći socijalno ugroženim obiteljima u predbožićno vrijeme.

Akcija će se održavati od srijede 20. do petka 22. prosinca, pod božićnim šatorom na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu, a kućica širokobriješkoga nogometnoga kluba s raznovrsnim artiklima NK Široki Brijeg Fan Shop, s naglaskom na nove hoodie majice s kapuljačom i zimske šalove, bit će otvorena na navedene datume u terminima od 19.00 do 23.00 sata.

Navijače našega kluba posebno će razveseliti nogometaši NK Široki Brijeg, na čelu sa Wagner Santos Lagom, koji će u četvrtak od 20.00 do 21.00 sati biti na raspolaganju za fotografiranje te potpisivanje novih kalendara NK Široki Brijeg za 2018. godinu.

Svi koji ne mognu doći, a žele se uključiti u ovu humanitarnu akciju, mogu to učiniti kontaktirajući Udrugu te donirati prehrambene artikle ili novčane donacije uplatom na žiro račun 3382202264860334 kod UniCredit Bank d.d.”

U shopu će se uz NKŠB artikle naći i artikli ŽNK Široki Brijeg, a u petak su nogometašice ŽNK na druženju uz kućicu od 20:00-21:00.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Radi ovakvih poteza je sve više ljudi u gradu koji žive za Široki, što prije nije bio slučaj. Svaka čast NK Široki!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.