Radončić objavio dokaze: Džaferović dodijelio državljanstva mudžahedinima koji su ratovali u BiH – Jabuka.tv

Radončić objavio dokaze: Džaferović dodijelio državljanstva mudžahedinima koji su ratovali u BiH

Bivši ministar sigurnosti BiH, Fahrudin Radončić, objavio je na svom Instagram profilu post naslovljen ”Džaferovićev plan nije i nikada neće biti moj” u kojem je objavio dokumente iz kojih je razvidno da je prvi bošnjački član Predsjedništva BiH, Šefik Džaferović, kao ”načelnik Centra službe bezbjednosti” u Zenici dodjeljivao državljanstva BiH mudžahedinima koji su ratovali u BiH.

Radončić je Džaferovića nazvao predsjedničkom marionetom pojasnivši da program njih dvojice u borbi protiv ilegalnih migranata nikada neće biti isti.

U jučerašnjem intervjuu za N1 Šefik Džaferović, predsjednička marioneta, koji je koronu proveo sakriven u političkoj i fizičkoj samoizolaciji, opet pokušava dezavuirati javnost. Umjesto da ponovo pročita stenogram sa sjednice Predsjedništva BiH, gdje se vide ogromne političke razlike između nas dvojice kada je u pitanju obaveza sigurnosnih struktura BiH da se izvrši identifikacija ilegalnih migranata iz Pakistana, on tvrdi da je naš migrantski plan isti. Nije isti i nikada neće biti!, napisao je Radončić na Instagramu, prenosi HMS.

Uz poruku da ako koza laže, rog ne laže, Radončić je objavio dva dokumenta iz kojih se vidi da je Džaferović potpisao odluku o dodjeli državljanstva BiH mudžahedinima koji su ratovali na strani bošnjačke Armije BiH.

Zašto? Pa, neka nervozni Šefik pogleda dokumente iz rata, s njegovim potpisom, kada je davao državljanstva mudžahedinskim borcima iz Egipta, Pakistana, Tunisa, Saudijske Arabije, Jemena i Jordana (koje smo, kao država, pod pritiskom Zapada, kasnije poništavali). Za ovu mu priliku objavljujem SAMO dva takva dokumenta. Ako koza laže, rog ne laže!, napisao je Radončić na Instagram profilu.

View this post on Instagram

DŽAFEROVIĆEV PLAN NIJE I NIKADA NEĆE BITI MOJ: U jučerašnjem intervjuu za N1 Šefik Džaferović, predsjednička marioneta, koji je koronu proveo sakriven u političkoj i fizičkoj samoizolaciji, opet pokušava da dezavuiše javnost.  Umjesto da ponovo pročita stenogram sa sjednice Predsjedništva BiH, gdje se vide ogromne političke razlike između nas dvojice kada je u pitanju obaveza sigurnosnih struktura BiH da se izvrši identifikacija ilegalnih migranata iz Pakistana, on tvrdi da je naš migrantski plan isti.  Nije isti i nikada neće biti!  Zašto? Pa, neka nervozni Šefik pogleda dokumente iz rata, s njegovim potpisom, kada je davao državljanstva mudžahedinskim borcima iz Egipta, Pakistana, Tunisa, Saudijske Arabije, Jemena i Jordana (koje smo, kao država, pod pritiskom Zapada, kasnije poništavali). Za ovu mu priliku objavljujem SAMO dva takva dokumenta. Ako koza laže, rog ne laže!

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

(www.jabuka.tv)


15 komentara

 • Ovi u bilom nisu hajdukovci nego džaferovi fanovi a babo im Alija Izmetbegović ,a soroševi mediji preferiraju ovu ekipu ,nedavno im je glavni mentor i sponzor bio barac Huseyn Obama ,mi smo ih porazili (HVO)obranili smo svoje prostore ,sada su u onoj stvari zahvaljujući

 • kakva, …
  HERCEGOVINA, TO JE ZAHUMLJE, JUG JUŽNI DIO BASANE! ZEMLJA SE ZOVE BASANA. BASANSKI!
  banovi (vladari) i kraljevi bili su banovi i kraljevi Basane, koji su imali svoje knezeve vojvode – koji su u ime kralja upravljali basanskim provincijama – Zahumljem je u doba pada Kraljevine Basane u ime kralja Tomaša upravljao vojvoda Stjepan Kosača, kojeg današnji HDZ-Hrvati gotive iz razloga što je kao i oni, ratovao protiv Basane, svoje domovine! on je zajedno s Turcima ratovo protiv Tomaša i pomogao im da ga ubiju pokore tada moćnu Tomaševu, Tvrtkovu državu! – kada su 4 vjeka kasnije, nažalost, Zahumljani ovaj pur pod Ali-pasom ponovo izdali Basanu i Zmaja od Basane – Turci su kao i u Serbiji u inat Dahijama=Genijalcima kako su Turci tada ironično zvali bašnjačku elitu, inteligenciju, umjesto njima – dali autonomiju Serbima, tj.šumadiji koju su nazvali pogrdno Serbija= Zemlja robova.

  i tako je nastala nacija Serbi=Robovi; u Basani je bilo isto Turci su, u inat, Basima i Zmaju od Basane umjesto njima kršćanima Zahumlju dali autonomiju pašaluk kojeg su nazvali – da jos vise napakoste Basima po izdajniku Kosači tj. po njegovoj tituli vojvoda – koju su poturčili i pougrili – u hercegovima. Nije im pasalo, da je na čelu Ali-paša – muslima, pa su poslali serbina pašu – Lataša.

  Hazburzi su 1907. ukinuli naciju Bašnjak i basanski jezik, a vec 1908. – suprotno odlukama
  Berlinskog kongresa – Hazburzi su ponovo uspostavili srednjovnu basansku državu kojoj su izbrisali ime. Samo 10 godina kasnije to im se obilo o glavu jer Habzburzi su uzijanili carstvo.

  Za kralja je ustoličen Ferdinand. zato su ga Basi Bašnjaci, kad se trabo
  i de fakto ustoličit za kralja u Sarajevu onako gotivili, svečarski dočekali a Serbi
  onako svirepo ubili i tada započinje rasturanje i svojatanje Basane.

  Poslije WWII Serbi, tek kad su skužili šta se dešava, da se stvara država ! e oni su skupa s Hrvatima – kao i Hazburzi ili Ameri u Daytonu, u stvaranju u ime države uvukli i naziv Hercegovina! i tako podijlelil narod na Basance i Hercegovce – nije šija nego vrat – Baš Bašnjak je isto što i Basanac!

  • A znas li ti da je ban na kojem se temelji prvi spomen Bosne, ban Kulin, hrvat, slavonac? Ban Hrvoje Vukcic Hrvatinic isto hrvat, valjda si skontao po osobnom imenu i imenu obitelji. Svi bosanski vladari su porijeklom hrvati a knezevina Bosna, kasnije kraljevina, je stvorena od hrvatskog plemstva nakon pada pod madjare! Nikad Bosna nije postojala u isto vrijeme kada i Hrvatska. To su cinjenice! Cinjenica je i da smo jedno po krvi, jedno po vladarima jos iz 7og stoljeca i knezevine Hrvatske, kasnije kraljevine koja se uvijek prostorala do svoje prirodne istocne granice – Drine! Sretno ti s ovom laznjackom propagandom ali nije nas otomansko carstvo zatrlo, necete ni vi! Svaka cast gospodinu Radoncicu na ukazivanju i na ovu cinjenicu o mudzahedinima koji su sijali smrt po hrvatskim selima! Svako priznanje grijeha sa svake strane vodi kao boljem suzivotu i boljim medjuljudskim odnosima!
   Mir s tobom

 • labuđi pijev udbaša na zalasku, radončića. ovo su falsifikati s ciljem destabilizacije Bosne, uz asistenciju kompanjona iz hrvatske i udbaša iz hercegovačkih zabiti (čolak – bandić – krešić). teroriste tipa ISIS pokušavaju da kao ”migrante” dovedu te strukture kako bi izazvali sukobe koji bi bili povod za sukob i ostvarenje ratnog cilja razbijanja bosne. isto ovako su i srbi koristili ekstremiste glavosječe da se obračunaju s bosanskim patriotima. ne slave oni džaba zlikovca Kosaču, oni slijede njihovu metodologiju razbijanja bosne, katoličenje, istjerivanje muslimana iz centra Evrope i besramno bogaćenje.

  • Muhamede, očemu ti? Spomeni barem najvećeg lopova u muslimana i na cijelom Balkanu, Bakira Izetbegovića. Pitaj ga da ti objasni odakle mu imovina koja ukupno vrijedi preko 30 milijardi dolara. Ima li među tim novcima barem pola marke koju je tebi osobno izvukao iz džepa. E moj glupane.

 • Daj molin te smanji doživljaj.Kao prvo, i ptice na grančicama znaju da je Alija davao državljanstva takozvanim borcima AL Qaide, Gamma Islamia , alžirskim i tuniško marokanskim islamističkim teroristima koji su svoje mjesto našli po gradovima srednje Bosne gdje u provodili ubojstva i hrvatskih a jesu i srpskih civila i naročito zarobljenih vojnika.
  Nije nikava tajna da su nekolicina terorista koji su napali Ameriku 11.rujna 2001,godine imali bosansko državljanstvo koje im je dao Alija Izetbegović i njegova islamistička klika oličena u zabranjenoj terorističkoj organizaciji-Mulimansko Bratstvo , koja je u mnogim arapskim zemljama označena i tretirana kao teroristička skupina povezana s ubojstvima civila.
  U Zenici je ta islamistička teroristička bratija posebno bila jaka za vrijeme rata.Tu je bila smještena čuvena 7.Muslimanska brigada sastavljena od terorista, ubojica i islamističkih fanatika iz cjelog niza arapskih zemalja.Napose, Pakistana, Iraka, Afganistana i posebno iranskih obavještajaca..
  Čak se i smaknuti Iranski general Sulejmani Quassim -hvalio kako je ratovao po Bosni i pomagao “braći” u Kuranu!
  Koliko su samo Hrvata skratili za glavu,vjerojatno , nikad ne ćemo saznati točno!
  Strašno je to što se tih ratnih godina muslimanske agresije na Hrvate srednje Bosne , događalo po Zenici! Naime, ti islamistički luđaci su znali šerijatskom policijom strašiti i prijetiti i samim Muslimanima Zenice, drugih gradova koji se nisu uklapali u njihovo viđenje odijevanja i ponašanja uzornog muslimana po njihovom viđenju Muhamedova učenja.
  Tako s nažalost znalo dogoditi da mlade Hrvate jednostavno proguta noć u Zenici samo zbog toga što bi s recimo držali za ruke u javnosti, na ulicama Zenice.Pojavio bi s odnekud kombi pun arapskih terorista , šerijatska policija, koja bi mladim Hrvatima jednostavno ,po riječima svjedoka, nabacila deke preko glave, silom bi ih strpli u vozilo, najčešće kombi i nitko ih više ne bi vidio.Tako su govorili svjedoci i po riječima nekih katoličkih svećenika iz Zenice , nestalo je nekoliko parova mladih Hrvata koji su vjerojatno svirepo ubijeni jer su se u javnosti držali za ruke i bili su katolici, odnosno Hrvati.
  DAKLE, NETKO IH JE MORAO PROKAZATI I POKAZATI TIM ISLAMISTIČKIM UBOJICAMA I TERORISTIMA KOJI SU DOŠLI UBIJATI U EUROPI NEVJERNIKE, TO JEST KRŠĆANE KAKO ONI MISLE ZA NAS A MI ISTO ZA NJIH! TA ISLAMISTIČKA BAGRA DOBILA JE BOSANSKE PUTOVNICE PA I SAM,OSAM BIN LADEN JE KOD POGIBIJE IMO BOSANSKU PUTOVNICU JER JE AMERIČKA CIA, VRLO DOBRO ZNALA DA IM JE BOSANSKA AMBASADA U BEČU, ISTO TADA , KAO I DANAS ,GLAVNI CENTAR ZA PRODOR NA ZAPAD.

  • sta si se raspistoljio?? I sta imas od ovoga svega sto si napisao? Nesto si ti ko pametniji , bogatiji od ostalih sa ovim znanjem. Svi pametni svi sve znaju a da ponude neko rjesenje za bilo koju situaciju,.. a ima li vas na tom polju…?

 • Sudstvo i Sipa nista netrebaju poduzimat ,ni spijunirat .Sjedite zajebajite se…i cekajte dok se izmedju sebe odaju i cinkaju… Odmorite i vi malo bice bice posla…

 • Treba pocet pravit hercegovacki zid dok nisu prodrli ovamo…migranti samo cekaju oruzje u ruke…zato su tu… placena krvolocna obucena vojska…. tek toliko da se zna…

 • P.S..za ovog drugog komentatora u 18:57, nisi baš u pravu u svezi mnogo tog! Moram se osvrnuti na tvoju tvrdnju kako su Turci Osmanlije kao okupatori i uzurpatori nasljeđenog Bosanskog kraljevstva i Humskih vladara srednjovjekovnog Huma-Srbima Šumadije(tako sam ja razumio iz napisanog) dali naziv Serbi, odnosno Servi-Robovi što samo po sebi znači Zemlja robova ili Sluga. Servi-Sluge ili Robovi!Po tvome , ti bi Serbi ili Servi pod turskim osvajačkim četam došli u Bosnu(kasnije i u Hercegovinu) ratovati protiv kršćana , bilo katolika, bilo Krščana Bosanske Crkve i Djeda (religiozna titula, najviša u hijerahiriji Crkve Bosanskih krstjana!
  SRBI , ZAISTA JESU KAO ODMETNUTI OD KRŠĆANSTVA ,PRIONULI UZ TURKE I RATOVALI PROTIV DOMICILNOG STAROSJEDILAČKOG STANOVNIŠTVA I U BOSNI I U HERCEGOVINI I U HRVATSKOJ.
  Pokazali su se vjernim turskim okupatorima i kao malo tko prije njih vjerno prionuli uz Turske osvajače tlačući, terorizirajući i pljačkajući starosjedilačko kršćansko stanovništvo Bosne i Humske zemlje.Tako su ostali zapisi njemačkih putopisaca na putu za Svetu Zemlju u drugoj polovini XV.(15).stoljeća KAKO SU Serbi,kao turski sluge , ubijali i tlačili s turskim kiriđžijama starosjedilačko stanovništvo srednjovjekovne Bosne i Huma-čineči im veliko zlo kao odmetnuti kršćani!
  Ono što sam htio reći, vezano je uz Serbe i SRBE KOJI SE KAO NAROD ILI BOLJE REČENO SKUPINA LJUDI NE POJAVLJUJU U XV.stoljeću, nego puno ranije u pretpovijesti!
  Šest tisuća godina prije Krista u današnjoj Indiji, na ušću rijeke Ind, žive brojni arijanski, odnosno današnji europski narodi i naravno uz njih na rubovima njihovih zemalja i drugi azijski i arapski narodi s kojim su u početku ratovali a kasnije, pokorivši ih snagom oružja kao podaničke i podložne narode koji su im vjerojatno plaćali godišnji danak u tadašnjem novcu, blagu, hrani, odnosno ubranoj žetvi!Tako govore indijski iranolozi u svoji istraživanjima povijesti tog dijela Indije u zadnjih tridesetak godina moderne indijske države i njihove suvremene arheološko povijesne istražene baštine.
  Po njima i po nekim drugim(EUROPSKO-IZRAELSKIM) POVIJESNIM VRELIMA , MEĐU SVIM TIM ARIJSKIM I NEARIJSKIM NARODIMA POSTOJALA SU DUBOKO PODIJELJENA DRUŠTVA, ODNOSNO STALEŽI , KOJIH SU OKOSNICU ČINILI NARODI ,ODNOSNO KASTE POSVEČENE SVEĆENIŠTVU, PLEMSTVU I RATNIŠTVU, KAO TRIMA NAJJAČIM KASTAMA ILI NARODIMA KOJI SU BILI BAŠTINICI TE ILI TIH KASTA KOJE SU DONOSILE ITEKAKAV STATUS I POLOŽAJ U DRUŠTVU UZ KOJE JE NARAVNO IŠAO I CIJELI NIZ PRIVILEGIJA ZASLUŽNIMA!
  Među svim tim narofdima koji su baštinili sve tri najviše kaste bili su Izraelci kao vrhovna kasta svećeništva , Goti kao kasta plemstva i ratništva i Hrvati kao kasta ratnika i plemića.Te tri kaste u upravljale državom u suglasju i dogovoru među sobom.
  Ostalim brojnim narodima koji su bili uz njih pripadale su četvrta i peta kasta , koje su naravno bile niže od ove tri privilegirane ali su dakako i ove dvije imale niz pogodnosti koje je donosio sam status udruženih naroda , odnosno pridodanih pokorenih zemalja ili državica, kako god!
  Među svim tim narodima koji su pripadali raznim kastama i staležima koji je određivao njihov status u zajednici i na neki način činio granicu njihovog bogaćenja-postojala je jedna skupina ljudi(zajednica-ne narod nego zajednica) koji nisu pripadali nijednoj kasti ili nijednom staležu koiji je bio strogo definiran tadašnjim feudalnim uređenjem države i položajem naroda ili pojedinca!
  Ta skupina ljudi koja je bila najniža moguća društvena i feudalna ustrojbena forma, nije bila niti jedna kasta.Oni su jednostavno bili Sluge-Servi, Serbi ,kao ih zovu indijski izvori ,oni su robovi koji služe svima i rade poslove koje nitko drugi niti hoče, ni ti želi, niti može raditi jer mu/im/status kaste, to ne dopušta i dapače, izrijekom ,strogo zabranjuje!
  Eto, tada se u povijesti prvi put spominju Servi, Servi, Sluge ili Robovi ,kako ih zovu povijesni izvori.

 • Muhamede, očemu ti? Spomeni barem najvećeg lopova u muslimana i na cijelom Balkanu, Bakira Izetbegovića. Pitaj ga da ti objasni odakle mu imovina koja ukupno vrijedi preko 30 milijardi dolara. Ima li među tim novcima barem pola marke koju je tebi osobno izvukao iz džepa. E moj glupane.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.