Radončić: Mostar je zaboravljeni grad, mora se naći rješenje

“Iduća godina sudbonosno je važna za BiH, ali i za grad Mostar, koji su SDA i HDZ zaboravili, pretvorili u grad slučaj i istočni dio grada učinili da danas bude u ruševinama i bez ozbiljne perspektive. Višegodišnje molbe i domaćeg i stranog faktora ne daju nikakav rezultat. Stoga mi u SBB-u ozbiljno razmišljamo da u Federalnom parlamentu ne damo svoje glasove za proračun Mostara i tako natjeramo SDA i HDZ da deblokiraju izbor gradonačelnika i dva zamjenika”, rekao je predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić u Mostaru.

Predsjednik SBB-a i ovom je prilikom istanuo da ova stranka neće dozvoliti da se BiH ostavlja u amanet tuđim silama, pored svojih živih građana koji su europski narod, politički svjestan i odgovoran narod, koji je znao da svojim žrtvama i hrabrošću obrani njenu neovisnost i znat će da je i dalje čuva s puno ponosa.

Na savjetovanju je bilo riječi i o drugim aktualnim temama, a Radončić je potencirao da mora otići vlast koja više od 27 godina nije u stanju da osigura europski put BiH, prosperitet i zaustavi ekonomsko propadanje i odlazak mladih iz naše zemlje, piše Dnevni Avaz.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Moj Fahro za hrvate je zaboravljeni grad,Sarajevo,Tuzla,Zenica,Banja Luka itd. Tu su hrvati vazda živjeli a sada ih nema,protjerani silom,što u ratu,što u miru…U Mostaru živi isti procenat ako ne i više bošnjaka kao i prije rata,ali vama je problem što vi ne vladate Mostarom tko Sarajevom,Tuzlom,Travnikom,Zenicom. Tko koči sprovedbu odluke Ustavnog suda i zbog čega bošnjaci guraju poseban izborni zakonm za Mostar,koji su izlobirali,kupili preko korumpiranih visokih prestavnika,OHRA itd. Kako to da glas bošnjaka u Mostaru vrijedi dva puta više od glasa hrvata u Mostaru..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.