Radnici mostarske tvrtke kamionima blokirali ulaz u Aluminij zbog dugovanja

Zbog duga od preko milijun maraka tvrtka MZ Company blokirala je u četvrtak kamionima oba ulaza u mostarski Aluminij.

Po riječima voditeljice poslovnog razvoja mostarske tvrtke MZ Company Sanele Žetica, prije četiri mjeseca krenuli su u realizaciju dva projekta s Aluminij Industries d.o.o. gdje su potpisali i dva ugovora.

Što se tiče prvog ugovora, dogovor je bio da će plaćati po isporuci faktura, međutim, to nije ispoštovano. Na početku su malo uplaćivali, no zadnje dvije fakture su zakasnili. Kada je u pitanju drugi ugovor, dogovor je bio plaćanje 21 dan od dana fakturiranja, ali ni to nije uplaćeno. Dug se nagomilao i sada iznosi preko milijun maraka, kazala je Žetica za Fenu.

Dodala je kako im nisu ponudili nikakvo rješenje, niti strateški plan kojim bi se riješila ova situacija te da od blokade neće odustati sve dok dug ne bude na nuli.

Želimo da nam uplate cjelokupan iznos ili da nam daju robu u iznosu tog dugovanja. Mi se nećemo maknuti sve kod to ne bude ravno nuli. Ako to bude trajalo danima, kamioni će biti parkirani ispred Aluminija, poručila je Žetica.

Izjavu od čelnih ljudi Aluminij Industries d.o.o. vezano za blokadu ulaza u tvornicu Fena nije uspjela dobiti do završetka ovog teksta.

(www.jabuka.tv)6 komentara

  • Tko je odgovoran za pljacku i propast Aluminija. Gdje su odgovorni, gdje su optuznice. Sada je valjda svima jasno da iza ove milijunske pljacke stoji politika i njihovi podanici… Strasno da je na ovakvu pljacku zazmurilo Tuzilastvo i Sudovi, Policija, Sipa i svi organi drzave koji su tu da stite pravni poredak. Zar su svi u mrezi korupcije i kriminala….????

  • proglasi dragane stecaj sto se balecis vise zar ti nije bilo dosta sto si opljackao aluminij nego sad hoces da sve popilas i unovcis drustvenu imovinu .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.