Radite li najčešću pogrešku pri odabiru tekućeg pudera? – Jabuka.tv

Radite li najčešću pogrešku pri odabiru tekućeg pudera?

Kada kupujete novi tekući puder, postoji nekoliko stvari na koje trebate obratiti pozornost. Najprije je bitno da doznate svoj tip i podton kože kako ne biste slučajno kupile puder koji vam ni u kojem smislu ne odgovara. Ipak, vrlo često znamo pogriješiti kada je u pitanju sama boja pudera.

Recimo da ste pogodile tekuću podlogu koja potpuno odgovara vašem tipu kože, ali vam se svejedno čini da vam ne pristaje najbolje. Glavni krivac je boja tekućeg pudera koja nerijetko oksidira i poprimi neprivlačnu narančastu nijansu.

Kako se to ne bi dogodilo, Linda Cantello, međunarodna vizažistica za brend Giorgio Armani, savjetuje da isprobate tekući puder na vratu ili zapešću i s njim izađete na dnevno svjetlo jer svjetlo u trgovinama često zna zavarati. Uz to, Cantello savjetuje da pričekate 20-30 minuta kako biste vidjeli hoće li možda vaša odabrana tekuća podloga oksidirati. Ako je to slučaj, najbolje bi bilo da kupite svjetliju nijansu od vaše prirodne boje kože jer će se nakon oksidacije prilagoditi vašoj boji i podtonu kože.

No čak i ako primijetite da ne dolazi do oksidacije, Cantello upozorava kako nikada ne bismo smjele kupovati tamniji puder od naše prirodne boje kože jer će svejedno izgledati neprirodno i vidjet će se da smo neuspješno pokušale potamniti kožu lica.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.