Jägermeister party tramvaj: Nova dimenzija partijanja

Nezaboravne uspomene, nesvakidašnja zabava, i mnogo pozitivne energije obilježili su najužurbaniji tjedan u glavnom gradu BiH. Odavno sinonim za pomjeranje granica kada je party u pitanju, Jägermeister je Sarajevu donio novu dimenziju zabave – party koji nije stao tokom čitavog festivalskog tjedna.

Jägermeister Party tramvaj, za koje se danima tražila karta više, Sarajlijama i prijateljima grada, otkrio je novi vizuelni identitet brenda, zlatno zelene boje, ponudio nesvakidašnji vid zabave i naravno vruće ljetne noći ohladio savršeno ledenim shotovima.

Hip hop trojac Frenkie, Kontra i Indigo, energičnim nastupom koji se nastavio i u samom tramvaju pokrenuli su party na šinama. Vrhunska ekipa DJ-eva raplesala je publiku tokom čitave sedmice a „pokretni“ party dosegao je vrhunac nastupom Marka Milićevića, poznatog kao Gramophondzie. Tvorac hitova „Why don’t you“, „Out of my head“ i mnogih drugih, začinio je kraj festivala vrhunskim setovima i odličnom energijom.

Jägermeister party tramvaj postao je sinonim za odličnu i orginalnu zabavu a reakcije oduševljenja i velika potražnja za kartama dokaz su da glavni grad zna dobro partijati.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.