Radionica kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški

Javna ustanova “Kulturno-športski centar” Ljubuški nastavlja sa svojim brojnim raznovrsnim kulturnim aktivnostima prilagođenima novonastaloj situaciji prouzrokovanoj pandemijom covid-19, poštujući sve propisane mjere i preporuke od strane nadležnih stožera i ustanova.

Iz te ustanove ističu kako su otvorene prijave za radionice kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški za učenike osnovnih i srednjih škola te odrasle – članove knjižnice, pod stručnim rukovodstvom književnika prof. Mate Grbavca.

Prijaviti se može osobno u knjižnici, poštujući propisane mjere i preporuke, te posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški, kao ujedno i na kontakt 039/831-829.

Prijave traju do 15. lipnja, a broj prijava je ograničen.

Radionicom kreativnog pisanja polaznicima se nastoji pružiti mogućnost i prostor da svoje spisateljsko iskustvo i spoznaje podjele s onima koje to zanima te da svoj rad nastave razvijati pod vodstvom književnog profesionalca.

Mada se pisanje u našoj tradiciji uglavnom smatra spontano stečenom sposobnošću pojedinca, to je ipak umijeće koje, uz stečenu sposobnost, treba izučavati i usavršavati te će rezultati, nakon radionice, zasigurno biti vidljivi, poručili su iz Knjižnice Ljubuški.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.