Rađa brani Grašu: Zašto vam je žao Danijele, ona je otišla od njega?

Proteklog vikenda održano je jedno od najiščekivanijih vjenčanja godine. Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) vjenčali su se u Splitu, a Petri Graši je kum bio i dugogodišnji prijatelj Dino Rađa.

Nakon veselog slavlja brojni uzvanici odlučili su se s javnošću podijeliti fotografije s novopečenim bračnim parom. Tako je i Dino Rađa na svojem Instagram profilu objavio niz fotografija s Petrom Grašom i Hanom Huljić te sa suprugom Viktorijom Rađom i sinom, ali i drugim kumovima, uz opis “Oženija se Petar Grašo. Ima li dalje?”

U komentarima nizali su se lijepe želje i brojne čestitke pratitelja: “Neka im je sa srećom”, “Nema dalje Dino! Predivni ste svi, želimo mu da mu bude bar kao tebi”, “Život je bajka, živite svoju sa srećom” i “Lijepo je vidjeti ljubav i sreću”, piše Miss7.

No, ispod fotografija, u moru čestitki i lijepih želja za mladence, pojavio se i jedan komentar koji se tiče Danijele Martinović, bivše djevojke Petra Graše.

“Najviše mi je žao Danijele”, napisala je, no Dino Rađa spremno je stao u Grašinu obranu: “Zašto vam je žao Danijele, ona je otišla od njega”.

Drugi su se priključili komentiranju ove izjave pa su dodali: “Kad ljudi misle da znaju sve. Neka je mladencima sve najbolje, a Danijela je vjerujem pametna žena i u stanju je brinuti o sebi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

“I moj stav je da, kad su u pitanju drugi ljudi, imaš pravo samo da ti bude drago zbog nečega što im se događa. Da bi osudio moraš znati puno toga, a uglavnom ne znamo ništa.”

U komentarima se povela prava mala rasprava, koju je zaključila jedna pratiteljica svojim komentarom: “Pa i da je on ostavio Danijelu, što to uopće ikoga treba zanimati? Da je htio oženio bi nju, ali očito nisu bili jedno za drugo. Bitno da su sad svi sretni i zadovoljni! Neka im je sa srećom.”

Neki su pohvalili i izgled bračnih parova, a posebno Dinine supruge Viktorije Rađe: “Prelijepo! Neka ste obojica oženili naše lijepe Splićanke i neka je sa srećom”, “Viki predivna”. Viktorija je zablistala u svečanoj crvenoj kombinaciji, dok je Dino nosio klasično crno odijelo.

Iako je tijekom vikenda vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić bilo u središtu pozornosti, u javnosti su se pojavile informacije i gdje je za to vrijeme bila Danijela Martinović. Portal Zagreb.info prenio je kako je Danijela pjevala na jednoj svadbi u Zagrebu, gdje je bila sjajnog raspoloženja.

“Plešite kroz život i što vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to”, poručila je mladenicima vesela Danijela.

Poznato gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio

Vjenčali se Hana i Grašo

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.