Poznato gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio

Dok je njezin bivši partner Petar Grašo slavio vjenčanje s Hanom Huljić, Danijela Martinović bila je na drugoj svadbi.

Dobro raspoložena Danijela pjevala je na jednoj svadbi koja se odvijala u zagrebačkoj Esplanadi.

Uzvanici su na Instagramu podijelili snimke njezinog nastupa na kojima se vidi da je pjevala u pripijenoj crvenoj haljini do poda, piše Index.hr.

Danijela je s osmijehom na licu zabavljala nazočne pjevajući razne domaće hitove, među kojima je bila i pjesma Ljube se dobri, loši, zli.

Stihove i glazbu te pjesme Magazina napisali su Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić.

Podsjetimo, za prekid Danijele i Graše doznalo se u svibnju prošle godine.

Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i zbog određenih osobnih razloga, rekla je tad Grašina suradnica Martina Podgorski za Index.

Zajedno su bili 24 godine.

Vjenčali se Hana i Grašo

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Što se mene tiče Grašo je WC pjevač, (Đuro) pa sam uvijek morao brže-bolje mijenjat stanicu. Isto tako znao sam kleti “daBogda ti Grašo pjevo”. Zato mislim da se Danijeli svanilo kad je otišla, a kako je izdržala 24 godine sam Bog valjda zna. Kako će ovoj maloj bit i koliko dugo pokazaće vrime, pa tako što se nje tiče: Moja sućut!

  • Pa ona je bila u braku već a s Petrom u vezi čak 24 godine haha šta je htjela to samo ona zna u svakom slučaju sretno mladencima

  • Uhh To mi je bila jako bitna vijest sad mi je puno lakse.Cak cu i na posao ici rastereceni sad kad znam di je Danijela bila bogu hvala.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.