Putem humanitarnih telefona HT Eroneta u 2012. prikupljeno više od 82 000 KM

HT Eronet je tijekom prošle godine otvorio 62 humanitarna telefonska broja pute kojih su različite udruge i organizacije prikupljale sredstva za humanitarne akcije.

„U 2012. godini prikupili smo za humanitarne akcije 82 129 KM što je nešto manji iznos u odnosu na godinu ranije, ali i dalje je to značajan iznos. Naši korisnici se rado odazivaju u ovakve akcije, posebno kada je riječ o prikupljanju sredstava za osobe kojima su potrebna lječenja. Mi u HT Eronetu prepoznati smo kao telekom operater koji konstantno podržava i uključuje se u ovakve akcije. U svega 24 sata od primitka zahtjeva za aktivacijom broja humanitarni broj pustimo u promet i drago nam je što su korisnici zadovoljni ovakvim pristupom.“, ističe Ana Milić iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

„U 2012. smo zajedno s udrugom Otvorena mreža, i s ostala dva dominantna telekom operatera, otvorili prvi jedinstveni humanitarni broj za cijelu BiH i vjerujem da će ova inicijativa uroditi plodom kako bi se na ovaj način prikupilo još više sredstava za sve one u različitim potrebama“, rekla je Milić dodajući da će HT Eronet i u 2013. biti na raspolaganju svima koji čine dobro.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.