Pudar ismijala kašnjenje radova na olimpijskom bazenu

Osim što je najbolja bh. plivačica, Lana Pudar pokazala je i da ima smisla za humor.

Inače, radovi na izgradnji olimpijskog bazena započeli su u rujnu protekle godine, a zaustavljeni su samo tri mjeseca nakon.

Kako se može vidjeti na videozapisu sa stranice mostar.forever, na gradilištu se u ponedjeljak nalazio samo jedan bager.

Trenutno stanje. Jedan čovjek, jedan bager. Valjda znaju šta rade. Ovaj tempo ne ohrabruje, napisali su u opisu videa kojeg je podijelila Pudar uz pjesmu crnogorske grupe Who See “Nije Preša”.

Podsjetimo, rok za završetak prve faze izgradnje bazena u vrijednosti od 14.957.264,96 KM bez PDV-a je 24 mjeseca, a kako je krenulo, tko zna kada će Lana zaplivati u njemu.

Lana srećom ima smisla za humor (Foto: Screenshot / Instagram)

Lana Pudar dobila stan u Sarajevu

(www.jabuka.tv | Foto: Općina Centar / Instagram )

8 komentara

 • Djevojko, svaka tebi čast ali nije preša ni od bazena u ovakvoj državi. Kad si mogla do sad bez njega, možeš i od sad.

 • Jao mala, kako si bahata!
  Bez obzira što radovi na bazenu teku sporo, ne znam što si htjela postići tim cinizmom?
  U tvoju bahatost sam se uvjerila u Aldija, kad si sa mamom i bratom sjedila na katu i smijala se, dok ti se mama iživljavala na konobaru, koji nije mogao zatvarati vrata svaki put kada prođe kroz njih, noseći pune ruke tanjura, a tvojoj mami je bilo hladno. Svatko pristojan bi ustao i sam zatvorio vrata, ili pokupio stvari i otišao iz ambijenta u kojem mu nije ugodno, no vi ste ostali i nastavili svoj ritual dokazivanja, da si valjda nešto bitna i ti i tvoja obitelj! Curo draga, svaka čast na tvojim uspjesima, ali oni su samo to, tvoji uspjesi. Ima još uspješnih i talentiranih mladih ljudi u Mostaru, koji se ne bave ismijavanjima, provociranjima, i ciničnim komentiranjem tuđeg rada!
  Spusti se malo na zemlju (a ovo je ipak BiH, nije Švicarska), jer tko visoko leti, nisko pada!

 • Hebo vas bazen, ocistite ili zanirajte vodovod austro-ugarske u Mostaru, da ljudima voda ne udara u stanove i na 4 katu.

 • Mala ne kaki, ako ti se ne sviđa ovdje idi u Švicarsku irsku njemačku imaš izbora koliko oces, uložiti u to 15 miliona a vamo 100 stvari potrebnijih od tog bazena i sve čeka

 • Lana
  Čestitke za sve tvoje postignute rezultate.Nek si ih ismijala ove lažove koji pojma nemaju šta znači biti sportaš a kamoli vrhunski sportaš.
  Na kraju krajeva ne bi to bio samo Lanin bazen već možda i djece ovih žugatora koji bi jednog dana mogli biti također vrsni sportaši.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.