Prvo žensko druženje i predstava Brodolomke u Širokom Brijegu

Sve vas pozivamo da budete dio ove priče koja se prvi put održava u Širokom Brijegu.

DIVA, u suradnji s Lux Business barom i From Herzegovina with love organizira Žensko druženje prijehit predstave “Brodolomke” u produkciji Kazališta Moruzgva, 11. listopada 2019. u 19 sati u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg.

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način.

Žensko druženje prije predstave je idealna prilika za poticanje kulture i ženskog aktivizma te povezivanje u svrhu osnaživanja žena budući da, blansirajući između privatnih i poslovnih obveza, žene teško izdvajaju vrijeme za sebe.

Lagani zvuci gitare, vrhunsko vino Podrumi Ostojić/Motel Monako 2000 i slasni zalogajčići koje će pripremiti Restoran kod Barićate, najbolje društvo uz vaše prijateljice je sve što trebate za savršenu večer. Sve posjetiteljice čekaju pokloni i nagrade našeg partnera Farmasi kozmetike, te će dame uživati uz stihove talentiranog Kristijan Kiki Penavić.

Večer će biti slađa uz Kraša Union Foods d.o.o. je za vas pripremio proizvod koji će prvi lansirati na naše tržište, te ćete imati priliku kušati dorayaki palačinke kao i nove okuse Leda Ice Tea.

Međutim, imajući na umu koliko je važna i dobra fotografija, samo za vas, žene sa stavom, osiguran je posebno dizajniran kutak i luksuzno uređen prostor, za što će se pobrinuti Candy Candy Pearla to će sve zabilježiti svojim objektivom Filip Ljubić.

Dress code: uvijek glamurozna – Little black dress

Svoja mjesta rezervirajte na sljedećoj POVEZNICI.

Cijena ulaznice za predstavu: 10 KM

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.