Prvi singl Nine Kraljić oduševio mentore

Pobjednica showa “The Voice” Nina Kraljić ovog je tjedna objavila je svoj prvi singl “Zaljuljali smo svijet”, a mnogi su ostali iznenađeni smjerom koji je 23-godišnjakinja iz Lipovljana izabrala. Naime, za razliku od srednjostrujaških pokušaja mnogih drugih pobjednika raznoraznih talent showova, Nina je ostala vjerna stilu s kojim se isticala i tijekom natjecanja.

Provjerili smo stoga kako su njenim singlom zadovoljni oni koji su prvi prepoznali njen talent, mentori iz showa “The Voice”.

“Nina Kraljić je veličanstvena pjevačica! A pjesma Ines Prajo i Arijane Kunstek u produkciji Tihomira Preradovića jednako veličanstveno predstavlja Ninu u njenoj punoj snazi i emociji. Sretan sam što je Nina ustrajna u kreiranju svog, autentičnog zvuka i što ostaje beskompromisna u svojim glazbenim stremljenjima. To je put koji smo zajedno kao tim utrli još na ‘The Voiceu’ i ponosan sam što su moji kandidati pažljivo slušali sve što sam govorio. Danas, kada trash trešti odasvud, važnije je nego ikad da se svaki pravi glazbenik bori isključivo i jedino – kvalitetom! To preporučujem svima, pa i Nini, a siguran sam da takav stav mora rezultirati uspjehom. Bravo Nina, samo tako dalje, budi odvažna, volim te i uz tebe sam zauvijek”, poručio je njen mentor Jacques Houdek.

Dodao je da, što se tiče njihove suradnje, ona se svakako nastavlja. Nina je već gostovala na Jacquesovim koncertima, a slijede i još neki zajednički nastupi tijekom ljeta.

“Pjesma je interesantna i čini mi se u potpunosti pogođena za Ninu. Kroz čitav show Nina je bila svoja, drugačija. Jedino što mi se nije svidjelo jest činjenica da nije bila dio mog tima, haha. Držim joj palčeve i želim joj sreću u karijeri, neka bude ustrajna, pametna i svoja”, rekao je za Index njegov kolega Ivan Dečak.

S njima se slaže i Indira Levak.

“Nina je talentirana mlada pjevačica i to je potvrdila i ovim singlom koji izvlači ono najbolje od njenog vokala. Mislim da će Nina lako pronaći put do svoje publike”, istaknula je.

Dodaje da je mladoj pjevačici za proboj na hrvatskoj glazbenoj sceni potreban dobar tim, koji će raditi na njenoj promociji i izgraditi njen imidž. “Ostalo je sve na njoj”, zaključuje Indira.

(www.index.hr)

Komentiraj: