Prvi put u povijesti: BiH domaćin europskog prvenstva u olimpijskom Taekwondou

Europska Taekwondo asocijacija danas je objavila da će Bosna i Hercegovina po prvi put u povijesti biti domaćin Europskog seniorskog i juniorskog prvenstva u olimpijskim kategorijama, te Europskog master turnira.

Osim toga, BiH će biti domaćin i prvenstva “Generation 24” za kadete. Pored Bosne i Hercegovine u regiji 5, nalaze se još i Albanija, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Grčka, Izrael, Kosovo, Moldavija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Rumunija, Srbija, Slovenija i Turska.

BiH će biti domaćin događaja koji će se održati od 28. listopada do 1. studenog 2020. godine, a član izvršnog odbora za međunarodne odnose gospodin Samir Šarić istaknuo je danas kako je posebno sretan zbog događaja koji dolaze, te da je BiH prva država u regiji koja će biti domaćin ovakvoj vrsti događaja.

Obećanje je ispunjeno, naša država će po prvi put biti domaćin Europskih prvenstava u olimpijskom taekwondo-u. Rad saveza nagrađen je prvenstveno dobivanjem organizacije G1 natjecanja, a sada i dobivanjem organizacije europskih prvenstava u olimpijskom taekwondu, kazao je Šarić, prenosi Sport1.

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina bit će domaćin taekwondo G1 turnira u listopadu ove godine. Zenička Arena ugostit će preko 800 natjecatelja iz raznih zemalja širom svijeta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.