Prvi put u Mostaru – noćno klizanje

Advent u Mostaru uspio je spojiti sve generacije i izmamiti osmjehe na tisuće lica, a prvo pravo klizalište u povijesti grada donijelo je u Mostar posebnu čaroliju. Na prostoru Adventa smjestilo se klizalište veličine 15×26 metara, a brojni su već pokazali svoje vještine na ledu.

U petak, 9. prosinca, prvi put u Mostaru, od ponoći do tri ujutro bit će organizirano noćno klizanje na ledu, a uz ritmove DJ Nanija.

Inače, klizanje je jedan od najzdravijih zimskih sportova jer aktivira sve mišićne skupine kako bi tijelo održalo ravnotežu na ledu. Osim toga klizanje jača mišiće, učvršćuje noge, zadnjicu i trbušne mišiće, a prednost klizanja je što uz glazbu i ples utječe na pravilno držanje tijela i gracioznost pokreta.

Za sve naše Advetaše smo pripremili i nagradnu igru! Na Facebooku objavite najzabavniju fotografiju s prostora Adventa u Mostaru, taggirajte @adventumostaru i koristite tag #adventumostaru i #zabava. Tri fotografije s najviše lajkova skupljenih do 11. prosinca u 20.00 sati dobivaju nagrade. Prva nagrada je večera za dvoje u našem zimskom restoranu, druga nagrada dobiva dvije karte za sat vremena klizanja, dok je treća nagrada poklon bon za konzumiranje jela i pića na kućicama Adventa, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.