Prvi noćni shopping u Širokom Brijegu: Kupci ”okupirali” Namex

Bliži se Božić, a kupci sve više odlaze u trgovine kako bi bili spremni za nadolazeće blagdane. Gužva je zamjetnija u svim trgovinama i shopping centrima, no ono što je u petak navečer bilo u Namexu, Široki Brijeg ne pamti.

Naime, Namex je u svojoj poslovnici broj 7 na Trnskoj cesti u Širokom Brijegu organizirao noćni shopping koji je trajao od 18.00 do 23.00 sata, a kupci su na ponudi imali preko 500 artikala po akcijskim cijenama. Niže cijene brojnih artikala privukli su na stotine kupaca u Namex, a u velikim redovima čekalo se i po pola sata kako bi se došlo do blagajne.

Shopping manija očito je zahvatila i Širokobriježane koji su po prvi put u svome gradu imali priliku doživjeti nešto ovakvo. Naime, do sada niti jedan tržni centar ni trgovački lanac nisu organizirali noćni shopping u Širokom Brijegu, a prvi je to u petak učinio Namex i čini se kako su građani Širokog Brijega odlično prihvatili novu vrstu, odnosno bolje rečeno, novo vrijeme kupovine.

Iz Namexa su prezadovoljni odazivom kupaca na noćni shopping te im se iskreno zahvaljuju na povjerenju. Također, osim sniženih cijena, kupci su imali priliku besplatno degustirati kuhano vino i Nampek proizvode, a oni najmlađi mogli su se družiti s maskotama.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)