Prvenstvo BiH u taekwondou održat će se u Mostaru

Taekwondo klub Student iz Mostara u subotu, 11. ožujka bit će domaćinom Prvenstva Bosne i Hercegovine u taekwondou u Mostaru.

Turnir se organizira pod pokroviteljstvom Državnog taekwondo saveza BiH.

Natjecanje će se održati u disciplinama kyorugi (borbe) u kategorijama seniore/seniorke, mlađe kadete/mlađe kadetkinje) i poomsae (forme) u svim uzrasnim kategorijama.

Turnir je bodovnog karaktera za ulazak u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Državno prvenstvo održati će se u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru s početkom u 9.00 sati, a očekuje se dolazak više od 300 natjecatelja u grad Mostar.

Natjecanje će otvoriti Senad Kevelj, predsjednik Upravnog odbora Sportskog saveza grada Mostara.

Inače TKD Student mlad je studentski sportski kolektiv, nastao pod okriljem Studentskog centra Mostar. Članove kluba čine studenti stanari Studentskog centra kojima je Centar osigurao sve uvjete potrebne za rad i razvoj kluba.

Aktivnim članovima kluba koji stječu rezultate i napreduju, Centar je osigurao i besplatan smještaj u Centru  i besplatne školarine na fakultetima.

Članovi kluba su ovu priliku itekako shvatili ozbiljno i danas su među najboljim taekwondo borcima u državi, dobitnici mnogobrojnih državnih medalja i priznanja pa tako članice kluba Lucija Bašić i Martina Grubišić nose titule prvakinja države u formama dok je Lucija Bašić proglašena i najboljom formašicom BiH na prošlogodišnjem Državnom prvenstvu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.