Prva žena Georgea Clooneyja bila je glumica, a danas je u braku sa slavnim kolegom

George Clooney bio je oženjen i prije prelijepe Amal. Njegova prva supruga je također glumica, a trenutno je udana za drugog slavnog glumca.

Clooney je dugo vremena glasio za velikog zavodnika i jednog od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu. Danas je u braku s odvjetnicom Amal, a malo tko zna da je glumac prije imao još jedan brak.

Njegova prva supruga bila je glumica Talia Balsam s kojom se vjenčao 1989. godine na Havajima, a razveli su se četiri godine kasnije.

Clooney je u jednom intervjuu priznao da tad jednostavno nije bio spreman za brak.

Trenutno je udana za slavnog glumca Johna Slatteryja

Njihov brak se raspao zbog različitih prioriteta. Talia je željela “normalan brak”, dok je George sanjao veliku karijeru. Godinu dana nakon njihovog razvoda, Clooney je dobio ulogu doktora Douga Rossa i nakon toga je njegova karijera išla samo uzlaznom putanjom, prenosi Klix.

Inače, Talia je kćerka nagrađivanog glumca Martina Balsama, a trenutno je udana za slavnog glumca Johna Slatteryja, koji je najpoznatiji publici po ulozi Rogera Sterlinga u seriji “Mad Man”. Talia je u seriji čak glumila njegovu bivšu suprugu Monu Sterling.

(www.jabuka.tv | Foto: Ralph Dominguez)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.