Prozor-Rama: Vijećnici Kluba HDZ-a 1990 istupili iz stranke

Općinsko vijeće Prozor-Rama održalo je u utorak redovnu sjednicu, a prije prve točke Dnevnog reda pročitan je dopis vijećnika iz Kluba HDZ 1990 u kojem su svi članovi tog kluba potvrdili kako istupaju iz stranke te kako u budućem radu Vijeća nastupaju kao samostalan i neovisan klub vijećnika.

Iz Općine Prozor/Rama navode u srijedu kako su svoj potpis na spomenuti dopis stavili Mara Anđelić, predsjednica Kluba, Stanko Ćurčić, Gabrijel Malekinušić, Boris Faletar, Pero Kovačević, Marinko Cvitanović, Tomislav Džalto, Duje Nevistić, Jure Tadić i Ilija Šarčević.

Zbog novonastale situacije unutar HDZ 1990 i raspuštanja Općinskog odbora, vijećnici koji su izabrani s liste HDZ-a 1990 i koji su bili članovi Kuba, danas su svojim potpisima potvrdili da su istupili iz stranke te da djeluju kao samostalni vijećnici u klubu samostalnih vijećnika, prokomentirala je odluku Mara Anđelić, predsjednica bivšeg Kluba vijećnika HDZ-a 1990.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Znacili to da svi hrvati trebaju misliti tko Covic. Pa on je kroz HNS usisao sve stranke i stavio ih pod svoju čizmu. Sad kaze da ce kandidat iz HDZ koji bude kandidiran za clana presjednistva imati potporu 12 stranaka koje su u HNS- u. Molim te neka mi netko nabroji 12 tih stranaka. Radi se na zalost o 12 kupljenih klimoglava. Od HDZ- 1990 nije ostalo nista, sada je to jasno i Iliji Cvitanovicu, HSP se raspao radi osobnih interesa par vodećih ljudi. HSS skoro i ne postoji. Koje su onda to stranke preostale.???

    • Ti si kao Vegeta sve i svašta komentiraš od politike kulture športa i stalno rafalno , pa na čemu si tko te plaća ,protiv Širokog u svemu loše pišeš,a sada si i izRame smiješan si neobičan daj uzimaj terapiju bude ti možda malo bolje

  • Smišljeno rasulo.
    Ne treba uopće čuditi što će Komšić ponovo pobijediti.
    I neka će. Zar dati glas rasturačima hrvatskih stranaka i jednoumlju.

  • Covic i ekipa oko njega prave razdor medu hrvatima. Tko god nece po njegovom on ga gazi i guši tko u komunizmu. Novac imaju i onda ovako kupuju pojedince, skupine koji su spremni prodati sebe i svoj mandat. Zalosno ali istinito da u hrvata HDZ nema oporbu, nema onih koji drugacije razmišljaju a tako je i u HDZ samo kako kaze veliki voda. Prestrasno u kojem jednoumlju i diktaturi zivimo. Čudimo se onda Komsicu i slicnim idiotima . Sve ista bagra koja gledaju samo sebe i sto vise klepiti za sebe. Narod hrvati, katolici nisu bitni nikome od njih. Bitno im je samo sto mogu dobiti preko tog jadnog naroda koji je na rubu nestanka zbog ovakvih idiota, kleptomana i njihove izdajničke i podaničke politike…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.