Prosvjedi u Uskoplju: Uzeli ste nam već i previše – Jabuka.tv

Prosvjedi u Uskoplju: Uzeli ste nam već i previše

U općini Gornji Vakuf-Uskoplje u nedjelju je u 12 sati počeo prosvjed mještana ove općine zbog odluke Središnjeg izbornog povjerenstva BiH o zaustavljanju prebrojavanja glasova pristiglih poštom.

Građani smatraju da je došlo do smanjivanja razlike između kandidata hrvatskih stranaka za načelnika Dražena Matišića i kandidata bošnjačkih stranaka Seada Čauševića, te da je SIP u jednom trenutku pri razlici od stotinjak glasova prekinuo prebrojavanje glasova pristiglih poštom.

Povodom ove odluke SIP-a jutros je priopćenjem za javnost reagirao i Hrvatski narodni sabor (HNS), u kojemu ističu da se u ovoj općini dogodila “najbrutalnija izborna manipulacija s naznakama teškog kaznenog djela”.

HNS: Pravosuđe i međunarodne institucije moraju reagirati na skandalozne odluke SIP-a i izbornu krađu

Dujo: Uskoplje moramo obraniti od SIP-a

(www.jabuka.tv | Foto: Centralna.ba)


10 komentara

 • Bakirov, Komsicev i Sarovicev Cik. Odnosno njihovi poslusnici. Sada se svete svima koje su ovi stavili na crnu listu. Manipulacije, kriminal, prevare u reziji Visokog prestavnika i MU.

 • Pusti prosvjede, drugi put izađite na izbore u većem broju. Vidite li kako u Mostaru šire propagandu protiv HDZ-a tako da hrvati izgube.

 • Nemaju šta širiti propagandu protiv HDZEA. Oni su sami sebe sahranili budući da su sve upropastili u gradu i raselili ljude. To su činjenice i nisu zaslužili da im se da glas. Hrvati imaju i drugih stranaka zašto ne pokušati sa novim ljudima koji su podalje od kriminala.

 • Političari poštujete Božije zapovjedi,pa će te i vi i narod biti blagoslovljeni,a ovo što radite je ravno zločinu protiv svog naroda!!!

  • – poslije “Političari” ide zarez
   – poštujte umjesto “poštujete”
   – Božje umjesto “Božije”
   – nakon svakog zareza ide razmak

   Nepismenost odnosno neobrazovanost je “ravna zločinu protiv naroda”, i politički bi predstavnici na tome trebali polagati račun demokratskoj javnosti, a mjerilo nisu nikakve “Božije zapovijedi, blagoslovi i političari kao vođe naroda” itd.. To je “srednjovjekovno” poimanje stvarnosti, i nije stoga uopće čudno kada se taj nekakav “narod” valja u blatu i bijedi, kada dakle postoje takvi potpuno pogrešni stavovi i nazori, i dok je god tako ne treba se vele nadati boljemu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.